Publikováno Srpen 17, 201213 r Čauves,mám supa r.v.2006,2.0TDI,edition 100 a padá mi ručička na tachometru od 150Km/h-180Km/h,nevíte zda to někdo jen poupraví,nebo je to na výměnu budíků?
Srpen 17, 201213 r čus, hele to mi dělala octávka zničeho nic všechny rafičky padly..... no všude mi říkaly, že je to na nové budíky až se našel pán co mi vzadu přepájel plošňáky a vše bylo OK .... tak nevím jestli u supa to bude to samé ..
Srpen 17, 201213 r Autor Tohle jsem právě taky slyšel,že by to mohlo jít takhle nějak opravit,ale nemám to ověřený,je to někdo z okolí Prahy? a kolik tě to stálo?
Srpen 17, 201213 r ne ne tady na vysočině.... dal jsem to známému do škodovky a ten nějakému elektikáři ... takže netuším... stálo mě to 1000 kč někde jsem se ještě dočetl, nechat je přejet vagem akčnim členem jak fungují. Napiš si na Googlu : '' padají ručičky '' a najde ti hafo odkazů, kde se to řeší a zkus někoho zkontaktovat kdo ti poradí lépe Upraveno Srpen 17, 201213 r od stankra6
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.