Přejít na obsah

laková tužka

vick

Doporučené příspěvky

Chlapi tak jsem si nějakým nedopatřením kapánek podřel blatník a chtěl jsem pomocí lakové tužky objednané z ETKY tento šrám poopravit.Objednal jsem a bylo mi řečeno,že druhý den mi to příjde.Druhý den mi akurát řekli,že se omlouvají,ale že to už Mladá Boleslav nedělá.Takže docela parádní výdup.Nenepadá vás kdo by to ještě mohl dělat?Mám barvu č. 9461.Je mi jasné,že si můžu nechat namíchat,ale na zakapání to není a na přestřik celého blatníku zase zbytečnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víťo na tvůj odstín nabízí na webu jen lak ve spreji, což je možná lepší varianta. Ale nevím na jaký typ škrábance to potřebuješ.. Tu lakovou tužku jsem koupil před 2 měsíci, ale s výsledkem moc spokojen nejsem (opravoval jsem něčí podpis na dveřích). Doporučil bych to spíš na místa kam není moc vidět. Nejlépe nechat to zručnému lakýrovi, i rozstřik je lepší jak tohle..

Odkaz ke komentáři

kukni/zavolaj/informuj sa napr:

http://www.autond.cz/detail.php?stranka=4&hledej2=TUZKA&idf=343&k=HFB380069&id=234115667

http://www.autond.cz/detail.php?stranka=1&hledej2=HFB380069&idf=513&k=HFB380069&id=234056296

posledná aktualizácia je zo 17.8.2012 tak hádam .... . :kol-28:

Odkaz ke komentáři

vždyť ti barvu namíchají na přání v každé prodejne s barvama.. Alespoň Dům barev a obchoďáky to nabízí. Minimum je jedno deci, takže ti ještě zbude na příště

No já jsem psal že vím že si to můžu nechat namíchat ale kdysi jsem tu tužku měl na svém předešlém autě a byl jsem spokojen.Když si nechám namíchat barvu tak jak a čím to zakapu ten škrabanec?Buď bych musel nějak upravit nějaký štětec a nebo pomocí zápalky se pokusit to zakapat.Ale stejně bych to musel pak ještě přetřít nějakým lakem a zabrousit.

Vryp není velký ale je vidět že to chytlo krom laku i barvu takže to nejde jen tak zamaskovat.No něco udělám a uvidím

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem odkoukal od zkušeného lakýry následující postup.Do víčka si stříknul trochu barvy a zároveň i trochu laku.Poškození potom zaretušoval velmi jemným a do špičky střiženým štětečkem.Odpadá nanášení druhé vrstvy laku a tím vytvoření kopce.

Už jsem to také zkoušel a je to lepší postup než lakovou tužkou a přiloženým štětcem.

Odkaz ke komentáři

přesně tak, sestříhnout štětec a stříknout barvu do nějakýho vršku s lakem.. Nebo jsem na oktávce koupil přímo sprej s mojí barvou, na doporučení od lakýrníka jsem jej stříkl do víčka a nechal vyprchat to co tu barvu moc zřeďuje ve spreji, stačí nechat minutku. Pak štětec, zakapat opatrně, a pak zabrousit brusnnou pastou na karoserii.. Výsledek byl fakt nad moje očekávání.. A výhoda je, že tri barva ve spreji nezaschne

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...