plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Zdravím, do některých octavii I se dával k sound systému digitální ekvalizér v kombinaci s navi DX. Zajímá mě kde by se ta věc dala sehnat a cca na kolik ta sranda přijde. Rád bych docílil aby pak nastavení zvuku vypadalo takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 dle mého pouze do SUP1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Právě že mám informaci že ho dostávali i některé OI, ale to je jedno, mě zajímá kde ho seženu hlavně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 01 to neměly, měl to pouze Superb 1 a není to ekvalizér.. zařízení je zesilovač v kufru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Takže stačí připojit zesilovač a půjde to takhle? No já bych ti to poslal, ale nevím kde jsem to našel ... fakt normálně digitální ekvalizér a že se to i montovalo do některých octavií, píšu některých takže z toho usuzuju že to nebyla normální výbava. A stejně, je mi jedno do čeho se to dávalo, prostě chci aby DX umělo to co je na obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.