MartinPV Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Ahoj chtěl bych přidát do nárazníku druhou dvojici výfuků jako je na 3.6FSI mám Superb II combi 2.0TDI CR DSG 4x4 nedělal to někdo už? musí se vyměnit celý nárazník nebo jde vymenit jen spodní část nárazníku kolem koncovek výfuků? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 (editace) Dělal jsem to nedávno, taky na TDi. Je tam trošku problém pokud chceš použít koncovou část z 3,6, že má tuším větší průměr, ale je i kratší, tudíž jsme uřízli z TDi konce část a navařili na ní konec 3,6. Dál se musí nanýtovat držák druhé části výfuku, dodat tepelná clona nad pravý tlumič a vyměnit spodní část nárazníku. Já osobně jsem dal tu s difuzorem z příslušenství. Jestli máš zájem dám to čísla dílů a případně nafotím. Editováno: 24. Srpen 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 24. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Díky za info za čísla dílu budu rád a za foto pro inspiraci také. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 (editace) Tepelná clona pravá 3T5 825 712 - 792,-,držák (číslo dohledám a doplním, nenašel jsem doklad, ale je to ve skupině u nastavení podélníků podlahy kufru v etce) 349,- difuzor FAA 800 002 - kupoval jsem z Anglie i s poštou za 2400,-,lakování 1500,-, koncovou část výfuku 3,6 i s plechovými držáky a gumovými silentbloky jsem koupil za 2500,-, montáž svépomocí na profi zvedáku, na zemi by to asi moc nešlo. Editováno: 25. Srpen 2012, autor: waikiki 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 25. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Jo tak takhle si to nějak přestavuju super moc díky předpokládám že kombi a 4x4 by mělo bejt stejný. Jen ještě dotaz chování motoru a výkon se se nijak nezhoršil po přidání druhé koncovky jo? Už jsem kdysi řešil něco podobného na Golfu IV a měl jsem potom problém se ztrátou výkonu v otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 To nedokážu posoudit, protože jsem si naftu nekoupil proto abych to točil bůh ví kam, zcela vyjímečně se to podívá za 3000 ot, ale subjektivně se mi zdá, že to má lepší spodek. Dřív se zapnutou klimou se tomu nechtělo do cca 1800 ot., ale teď to jezdí krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 26. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 No tak to je jasný já to řešil dříve u benzínu jen jsem se chtěl zeptat jestli jsi nezaregistroval neco podobného i tu. Zkusím sehnat věci a také to udělat a uvidíme kvůlí rovnoměrnému výkonu stejně chci udělat chip . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Číslo držáku by mělo být 3T0 803 546, cena 300,- bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Díky moc za info zkusím sehmad nekde tu poslední část výfuku a pak hurá do toho :-) dám foto jak to zrealizuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Chcem sa spýtať kde možem zohnať tu druhu dvojicu výfukov za čo najlepšiu cenu. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Chcem sa spýtať kde možem zohnať tu druhu dvojicu výfukov za čo najlepšiu cenu. Ďakujem Mrkni na tohle: http://www.sportovniautodoplnky.cz/koncovy-tlumic-ulter-sport-skoda-superb-ii-1-4-1-8tsi-1-9-2-0tdi-2008/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Dakujem ale ja by som skor potreboval original vyfuk taky ako ma pan co to tu pisal hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Musíš na inzerát. Já jsem ho koupil za 2500,- ale nedávno jsem ho viděl na ebay za 40€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Mozes mi dat nejaku radu co mam napisat do vyhladavania ? Lebo tam pisem asi nieco ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Já jsem koupil u mihocaru, tam jsem to našel náhodou a pak na ebay taky náhodou. Obvolal bych "šmelcáky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 A na to ebay nevieš nahodou čo mal v popise ? Skusim ešte allegro.pl tam možno niečo bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Dal jsem jen vyhledat superb 3t a pak procházel zboží podle zařazení vlevo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 tak uz je tam mam asi 3 mesice taky hned to auto ze zadu vypada mnohem lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Velmi pekne,ja ten vyfuk stale neviem zohnat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) ja to sehnal v praze na Skoda vrakovisti Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Maju nejaku internetovu stranku alebo mi mozes dat nejaky kontakt ? a kolko ta to vyslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 poslal sem ti soukroumou zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Obvolal som snad vsetky vrakoviska ktore som nasiel na internete a nikde nic,ak niekto natrafi na nieco tak by sme mi mohli hodit echo lebo ja nejako nemam stastie nato dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 hele ja ho taky hledal dlouho nez sem ho nasel chce to trpelivost a fakt hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.