rezna Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 (editace) Zdravím, mám II oktávku (r.v.2006)v kombiku. Dnes jsem vymontoval levou mlhovku (z pohledu řidiče) a visel mi u ní tento kábl s koncovkou. Příde to někam zapojit, ale nenašel kde. Nevíte někdo co to je a kam to zapojit? díky Editováno: 31. Srpen 2012, autor: rezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 CO TO TAKHLE VYFOTIT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezna Vloženo 31. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Už je tam, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Snimac -cidlo vonkajsej teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezna Vloženo 1. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Jo díky, ale podle mě musí být někde uchycený, ale nevím kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Čau, je tam pro něj v plechu asi tak 10mm dírka do které to čidlo příde zastrčit. Ale moc tam nedrží, proto ho tam máš vypadlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 niečo takéto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 toto je FI, na OII před FL ej to čidlo na plechu pod výztuhou nárazníku. Když se podíváš na krytku vedle mlhovky, tak v ní je kulatá díra cca 12mm, přímo proti ní je ten plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezna Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 foto bolo len ilustračné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.