celeston Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Zdravím,Přemýšlím,že bych si u OII nechal stříknout ty černý lišty kolem nárazníků a dveří,auto pak vypada o hodně lépe. Chci se zeptat na kolik by to tak mohlo vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Hodne zalezi od firmy, komplet vsehny? Teda 6 kusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 No vpředu vzadua a boky to jsou 4 kusy.Jestlli teda bereš přední a zadní rozdělěny na dva tak 6 kusů no Tak cca.kolik by to vyslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ono se to asi ale sloupe co? Když se neudělá celolak že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ne ne, slo mi naraznik spodek vrh, jak ma Ataner nebo Adleros tak ci tak komplet od 3000 i do 6000. Zjistoval jsem onehda ceny strejdovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Jen ty lišty bych nechal..Jde mi rpáve o to jestli stim tady má někdo zkušenost zda se to pak začne loupat nebo ne. No kdyby to bylo za tuhle cenu tak by to bylo fajn čekal jsem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Hodne zalezi od lakyry kolik si rekne, jak jsem psal u nas v MS kraji jsou ceny ruzne, jinak loupat se to nebude, pouzije se zaklad na plasty a nic s tim nehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 OK tak díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 (editace) Platil jsem za celé komplet 3000,- když beru i spodky teda..což je solidní cena...nemusíš se bát pokud ti vše udělá lakýra jak má nic se loupat nebude.. Editováno: 3. Září 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 No já ted psal do pár lakoven v jendé mi psali že to nejde. v jiné psali že lišty musím sundat. Ty na narazníkách jsous snad odcvakávací že_? Ale lišty z boku na dveřích jsou anlepovací tudíž bych je musel odlepit a koupit nové což se mi moc nechce. Já myslel že to jde nastříkat yt boční lišty na autě a ono ne.. Jak jsi to řešil ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Mohu Vás ještě poprosit o nějaky konktakt na dobrou autolakovnu,kde ty lišty udělají? nejlíp Praha.Kontaktoval sem ais 5 autolakoven a všude se kroutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 lakovat listy na dveřích samozrejme jdou, ale osobne bych do toho nikdy nešel, nejen že si lakýra řekne trochu víc protože s tim má víc práce ale i výsledek nebude 100% jinak stale fungujou kluci v lackdesign.cz co uz delali par klubovejch aut, ja u nich byl naposled na jaře a spokojenost, lakovali mi krome nárazníků i takový drobnosti jako je znak, mřížky a bez keců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 13. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Nemáte někdo zkušensoti s touto lakovnou? http://www.lackdesign.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Posílal jsem kontakt tak snad ti to píchne i když to je z ruky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Udelej si to sám... ,přebrus to ,umyj to nitrem ( to ho trošku nalepta ) odmastit tech.benzinem ,nanes zaklad na plasty ,klidne bych to i střiknul plničem pak přebrousil pod vodou uplne do hladka .. a pak si to nalakuj do sve barvy... myslim že na tak malych kouscích neni co pokazit pokud je človek aspon trošku šikovny... ale ty spodky narazniku nevim to bych mel strach ze se mi to v zime odře o sníh ..samozdrejme zalezi kde bydliš ja v horách samozdrejme zaleži jestli mas k dispozici nejakou lepši střikaci pistoli a kompresor.. ty laky ve spreji nedoporučuji Editováno: 19. Září 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.