chiquillo Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 ahoj chci se zeptat koupil jsem si tyhle podobný prahové lišty nerez, podsvícene, a chci je namontovat na Fabii 01, jak to mam napojit aby se rozsvítili po otevření dveří, kam to mam přesně zapojit pokud to teda pujde:( byl bych rad kdyby to šlo http://tuning.autodoplnky.cz/isotta/prahove-listy/isotta-prahove-listy-universalni-podsvetlene-nerez-s788408 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 No asi na vnitřní osvětlení - nebo světýlka ve dveřích. A pokud by se to mělo rozsvítit jen v těch otevřencýh dveřích, pak by se musela použít "soustava" dvou usměrňovacích diod. Analogicky jako v tomto návodu na světýlka ve dveřích PS kudy Ti povede kabel do interiéru? pod těsněním, nebo průchodkou, která je u toho krku do dveří v A sloupku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Já jsem to zkoušel napojit ve svorkovnici ve dveřích ale tam to jde jedině na rádio když bylo zapnuty tak to svítilo a když vypnuté tak ne a hlavně to šlo jenom na řidičovy dveře, spolujezdec ne. Kabel mi vede pod těsněnim. Doufám, že to nějak rozchodim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Jak to proboha zapojuješ? :-D na rádio?? Zapoj to na horní lampičku a máš to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) Chtěl jsem to zkusit napojit ve svorkovnici na dveřích ale tak to nešlo, nakonec jsem to dneska natahnul k lampičce a už to funguje, akorat když otevřu spolujezdcovi dveře tak se lampička nerozsvítí už to nefunguje ale dlouho, myslíš že by to mohlo být mikrospínačem? Draty jsem měřil a proud tam jde Editováno: 4. Září 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.