bekula Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Zdravím. Koupil jsem si světla Angel Eyes na Fabii a po montáži do auta je potřebuji seřídit. Zajel jsem na 2 STK a řekli mi že jsou neseřiditelný. Ještě jsem zkusil nějaký autodílny a to samí prostě tady to nikdo neumí přitom na foru píšete že to není problém, že Vám je na STK seřídily, ale tady to evidentně neumí. Nevíte o někom kdo je umí seřídit? U nás v Klatovech sou samí paka. Díky za každý typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 neee ze to oni neumi,.. ono se jim spis NECHCE v tom bude ten problem a kdyz ti reknou neseriditelny,.. tak to spis nechtej delat,..... serit si to doma jestli mas vrata ci garaz,... zaparkuj s autem 5 m od zdi a pak ale tedka nevim v jake urovni udelej rysku a podle te rysky sestelujes nekde na netru najdes podrobnejsi postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 (editace) Hele ja je mel serizeny za 10 minut .....takze jim rekni,ze to jde....svetla maji homologaci tak jsou schvaleny na provoz po nasich komunikacich takze ti jit seridit museji....zajed si do nejakyho servisu a za 50-100 kc ti to udelaji tak za 5 minut a podle nejnovejsich norem pro kokty a citigo Editováno: 14. Září 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Může mi prosím někdo poradit jak seřídit světla, když seřídím tlumená světla podle předpisu tak dálková svítí jenom asi 30 metrů přede mne a když dálková seřídím aby svítila asi těch 100 metrů tak s tlumenými oslňuji, co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 neee ze to oni neumi,.. ono se jim spis NECHCE v tom bude ten problem a kdyz ti reknou neseriditelny,.. tak to spis nechtej delat,..... serit si to doma jestli mas vrata ci garaz,... zaparkuj s autem 5 m od zdi a pak ale tedka nevim v jake urovni udelej rysku a podle te rysky sestelujes nekde na netru najdes podrobnejsi postup Toto jsem dělala, pět metrů od vrat v té samé výšce na vratech a o pět centimetrů níž, tak jsem to dělala u všech aut co jsem měla, ale u tohoto to zkrátka nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 ty mas svetla ANGEL EYES ? ze pises sem do tohodle vlakna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.