lukas513 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Ahoj tak jsem vyměnil svoje 1-Dinové rádio Pioneer DEH 2120UB za 2-Dinové a to Pioneer AVH 3400 DVD myslím si že to byla dobrá volba jen pár fotek na ukázku ..... a dokoupil jsem si i ovládání na volant Pioneer CD-SR100 ale jějak to moc nefunguje ... myslím přenos přez IR. Můj názor je takový že přistroj má přímač pro IR na druhé straně DVD rádia. Budu muset předělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 kdyby mi takhle někdo upevnil držák HF tak ho umlátím kladivem.... je na to držák....jinak PIO je dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 nj když v autě byla těžká sada HF Nokia CARK-91 a držák je čtyřmi šrouby připevněn do palubky a kdyby jej demontoval budou tam diry, tak držák zůstal z kloubkem a nato jsem prdl Parrota, jinak mě štve to ovládání IR co stím ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.