celeston Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Zdravim.Radsi se zeptam jeste tady.Odstranujubstare bocni listy u OII Jak nejlip odstranit zbytky lepenky a lepidla? Na netu jsem se docetl ze to nekdo delal redidlem s oznacenim 6006 nesezerento lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 (editace) Dělal jsem to u staré O1 a bylo to o nervy. Nejlíp to šlo když jsem manželce zebral odlakovač na nehty-což si myslím že bude asi normální toluen. Jinak kdyby měl někdo foto jak vypadá OII bez lišt, tak kdyby se podělil moc by mě potěšil. Editováno: 28. Září 2012, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 28. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2012 No já nevim dočetl sem se to na netu snad to lak nesežere když koupim jak on píše 6006 Jinak lišty ted budu sundavat ta ti to blejsknu. Noa yt by ses bál ředidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Já jsem veškeré nalepené věci na laku (lišty,označení motorizace atd.) sundával perchlorem. Ten totiž laku neuškodí, což si nejsem úplně jist o ředidlu 6006, které je na ředění barev - alespoň podle mě. Ale nejsem žádný chemik. Jinak jsem zde na fóru někde četl, že takovéto věci jdou dolů i coca-colou. Ale toto jsem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 29. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Ok .Perchlor by mohli mít kde v Bauhausu?.Jina coca-cola asi tyk zkusím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 29. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Tento jo? http://pemi.cz/cs/detail-zbozi/vysledky-hledani-0:1:1/perchlorethylen-technicky-800g-12977.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Třeba. Já ho měl v jiné lahvičce. Jen sním opatrně. Pokud budeš zbytkové lepidlo drhnout až moc vehementně tak budeš trápit i ten lak (bude ti jemně zůstávat barva na hadříku). Po vyčištění doporučuji omýt inkriminované místa autošamponem s konzervačním účinkem a voskem, protože perchlor vysouší. Osobně mám na mytí auta Sonax http://www.vyvoneneauto.cz/vyvoneneauto-cz/eshop/13-1-Autokosmetika-SONAX/30-2-Pece-o-exterier/5/345-SONAX-Autosampon-s-voskem-koncentrat a ten je ideální. Ale může být i jaký koliv jiný se stejnými účinky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.