Publikováno Září 29, 201212 r Ahoj mam problem s centralem pri odemykani a zamykani my neblikaji blinkry mate stim nekdo zkusenosti? Nebo aspon jestli nekdo mate schema tistaku ridici jednotky centralniho zamykani.diky za rady
Září 29, 201212 r Je několik možnosti: 1. Není nakódováno. Ale pokud Ti to v minulosti blikalo, tak tím to není. 2. Někde upadly dráty od konektorů komfortky k blinkrům. Malá pravděpodobnost. 3. Je vadné relé v komfortce. které se stará o blikání. Podívej se tady http://forum.skodahome.cz/topic/91897-stale-sviti-smerovky/page__view__findpost__p__1489685 4. Není vadné pouze to relé. Nenapsal jsi jestli máš origo komfort s alarmem nebo něc dodělávaného.
Září 30, 201212 r Autor Tyo super díky moc to by mohlo bejt ono Je to origo komfortka. Blikalo to a přestalo takže to nejspíš bude tim relátkem.
Září 30, 201212 r Autor dík a kde si ho teda sehnal jestli se můžu zeptat? já tam mám nějakej typ od siemensu, ale dám tam asi nějakou náhražku
Říjen 1, 201212 r Autor Tak relátko je v pohodě, ale zjistil jsme, že mi tam nejde napětí tak je někde přerušenej drát. Tak to budu muset natahnout od někud jinud
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.