curil Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 čest borci,nesvítí mi ani jedno vnitřní světlo,pojisky jsou ok.Na pojistku je zapojený central a ten v pohodě šlape. Octavia 2002 facelift 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Zkontroluj přepínač u stropního světla, jestli fuguje jak má a jestli je tam napětí. Dál může být problém v komfortce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Taky to může bejt jen obyčejná pojistka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Fojtík Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Zdravím mám podobný problém .Mám octavia 1 rv 2001 1.9 . tdi a najednou mi přestalo fungovat podsvícení palubky a všech ovladačů auta a podsvícení palubky nevíte co stím .Vnitřní osvětlení svítí kontrolky také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Myslíte si, že když dotaz zadáte do více témat, tak se sám od sebe vyřeší??? Opět: Co pojistky, jsou všechny OK??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Fojtík Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Ne nemyslím prve jsem si nevšiml tématu elektrika .ANo všechny pojistky jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.