kolda9 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Cau,mate nekdo na octavii devil eyes? Stelovani kolecek na svetlech me nefunguje a svetlo sviti strasne do zeme,takze nevidim poradne do dalky...koupil jsme osram night breaker,ale porad zadna slava.CO treba svetlo neak vypodlozit aby svitilo vic nahoru? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 A co světlo zkusit seřídit seřizovacími šrouby??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda9 Vloženo 7. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Jsme zkousel,ae nereaguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 ... ale reagovat má. Tak se zaměřit na to proč to nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Já je tam mám, svítily taky do země, zajel jsem proto na STK tam mi je seřídily a od té doby svítí super, možná i líp jak ty starý předfaceliftový světla, naklápět na kolečko musí jít, je možný že jsi tam nedal motůrek (od výroby není ve světlech), nebo je taky máš špatně zapojené. Já to měl taky poprvé...protože jsem si myslel že když ve starých světlech v čočce byla mlhovka že v těchto má být taky, ale ve skutečnosti je u devil eyes v čočce potkávací světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda9 Vloženo 15. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 a jak si tam ten moturek dal? kdyz ve svetle neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) Je tam zezadu světla místo motorku na naklápění jen záslepka, tu vyndat a dát místo ní faceliftový motůrek, předfaceliftový tam nepasuje. viz. obr. Sakra sem to zapoměl přidat Editováno: 16. Říjen 2012, autor: Wojnar Víš na co je tlačítko "Editovat"?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.