Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Octavia II 1,9 TDI 77kw vag hlasí chybu 16706 snímač otáček, včera jsem měl auto u známeho mechanika jelikož mi auto 2x nechtělo chytnout , vždy mi svítila diagnostika a blikalo žhavení, po napíchnutí na diagnostiku napsalo chybu snimač otáček motoru, tak jsme se rozhodli čidlo vyměnit , po zvednutí auta na zvedák jsme zjistili že čidlo je tak dobře schované že by musela ven převodovka tak jseme zavolali do Škoda auto zeptali se co by s tím mohlo byt nebo jak jinak to udělat a bylo nám řečeno že to asi v čidle nebude že to bude nějaký kabelový svazek a že je nutné proměřit kde se to ztrácí nevíte někdo co se kde mohlo stát nebo kde co mám vyměnit nebo zkouknout abych závadu odstranil -ještě jedna věc je zajímavé že to vždy udělá když je to teplé za studena to nedělá a startuje uplně v pohodě, a když to udělá napíchne se smaže chybové hlášení tak pak startuje taky v pohodě

děkuji všem

Editováno: , autor: Bebesek
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Čidlo jde vytáhnout i bez demontáže převodovky. Chce to jen šikovnost a štěstí, že zrovna šroubek čidla není nějak poškozený a přirezlý. Je třeba proměřit vodiče k čidlu, může to být někde načlé. To znamená, rozmotat trocha svazky. Není to zase tak neobvyklá závada, občas se tak děje, že i čidlo odejde....

• o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...