Drak z Okurkova Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Tak jsem dnes zjistil, že mi netopí sup... Zajímavé je, že když nastavím teplotu na max., vychrlí se na mě vřelý vzduch, ale když to snížím z max třeba jen o 1 stupeň, vzduch jde studený... Je to divný, ale je to tak... Napadá vás něco kamarádi...? PS: Diag mi ukazuje už od počátku co mám supa něco s klimou, ale jedná se o klapky nebo tak něco... Klima ale funguje celou dobu normálně a topení taky nikdy nezlobilo... budu vám velmi vděčný za jakýkoliv postřeh. Jára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Jardo klapky to píše i mě. Vymaž chyby a udělej autotest klimy přes akční členy. Pokud proběhne, ještě klapky chodí. Pokud ne, bude zřejmě vadná ta co mísí teplej a studenej vzduch. Ještě prověř jestli není zavzdušněný topení. Sundej dekl pod oknem a mezi baterkou a posilovačem je takovej vlnovec. Pod ním jsou hadice radiátoru. Jsou obě stejně horké? Odvzdušňuje se tou levou a to stažením o kus z trubky - je v ni direčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Já mám trošku jiný podobný problém. Zapnu po ránu klimu a vždy mi po pár minutách foukal teplý vzduch, vždy jedu na AUTO, ale teď to trvá cca 10-15 min než začne teplý vzduch foukat. Po cestě domů z práce jsem zapl ECON na 28 a hned po minute dvou zacal foukat teply vzduch. Byl jsem zvykly na auto a ze jsem tim i topil ( chyba já vím ) ale chtěl bych tento problém vyřešit. Je málo chladícího média? nebo v čem to může být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 No tak ráno to zase trvalo nevím jestli je to normalni nebo si delam stavy sám a je to jen muj pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Zkus ráno po pár km sáhnout na chaldič. Pokud bude teplý, je vadný termostat. To by vysvětlovalo proč to netopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.