Přejít na obsah

Topení zblblo - celkem problém před zimou

Drak z Okurkova

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes zjistil, že mi netopí sup... Zajímavé je, že když nastavím teplotu na max., vychrlí se na mě vřelý vzduch, ale když to snížím z max třeba jen o 1 stupeň, vzduch jde studený... Je to divný, ale je to tak... Napadá vás něco kamarádi...? PS: Diag mi ukazuje už od počátku co mám supa něco s klimou, ale jedná se o klapky nebo tak něco... Klima ale funguje celou dobu normálně a topení taky nikdy nezlobilo... budu vám velmi vděčný za jakýkoliv postřeh.

Jára

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jardo klapky to píše i mě. Vymaž chyby a udělej autotest klimy přes akční členy. Pokud proběhne, ještě klapky chodí. Pokud ne, bude zřejmě vadná ta co mísí teplej a studenej vzduch.

Ještě prověř jestli není zavzdušněný topení. Sundej dekl pod oknem a mezi baterkou a posilovačem je takovej vlnovec. Pod ním jsou hadice radiátoru. Jsou obě stejně horké? Odvzdušňuje se tou levou a to stažením o kus z trubky - je v ni direčka.

Odkaz ke komentáři

Já mám trošku jiný podobný problém. Zapnu po ránu klimu a vždy mi po pár minutách foukal teplý vzduch, vždy jedu na AUTO, ale teď to trvá cca 10-15 min než začne teplý vzduch foukat. Po cestě domů z práce jsem zapl ECON na 28 a hned po minute dvou zacal foukat teply vzduch. Byl jsem zvykly na auto a ze jsem tim i topil ( chyba já vím ) :D ale chtěl bych tento problém vyřešit. Je málo chladícího média? nebo v čem to může být? Děkuji

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...