Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,můžete my někdo pomoci nakódovat coming home a leaving home, corner přes dlouhé kódování a použití kabelu hex-can.

Na OCT II to zvládám ,ale facelift je trochu jiný level... Našel jsem jen na OCT II .

původní kodování bude dnes večer ve zprávách?

máš světelný senzor ?

• 2 roky později...

E0181AB8E05BF1C040080080110081E4427900AE526D856C5C0540000040

Octavia fl 2010

Prosim vas dokazali by jste mi udelat kod na svetelnej senzor ? A zaroven ch/lv ? Corner a ma to denni v mlhovkach vedle tak aby to stim pracovalo ? Lcode se semnou dneska nebavi dekuji

To vše už máš v tom svém kódování aktivní...spíš jsi nenakódoval RLS.

A co to je ? :D dodelaval jsem svetelnej senzor a po pracito chci tam naflakat a v pc se mi to nejal nedarilo zmetek jeden

Jak píšeš RLS = dešťový, světelný sensor a ten se kóduje(lze jej vybrat v dlouhém kódováním v jednotce 09).

já si chtěl právě připravit v práci zatim ten kod abych přišel a rovnou to napalil :) a tenhle kod jsem měl uloženej když jsem něco dělal už tak sjem ho jenom použil a zkoušel jsem to a nějak to nekomukovali tak je mozné že se to přepsali a já si jenom tho nevšiml :( no nic tak když je to tam nastavené tak je to v pořádku a zachvíli jdu na to a zkoušet jestli to bude všechno chodit  zatim děkuji 

Zajímavý styl kódování... :doh

tak sjem to zkoušel a světelnej jsem rozchodil  :kol-24: ale ukazal se jinej problém a nevim kde je zakopanej pes dokonce se mi i na maxiku objedvilo ch/lv ale ani jedno nereaguje i když už bylo šero světla svitili ale oni nic :/ :kol-32: a netušim kde je zakopanej pes :/ a corner mi taky funguje 

Upraveno od roubic

To bude tím, že jsi nedal vypínač světel s polohou auto a nebo jsi nedodal drát mezi vypínač s polohou auto a BCMko. Případně jsi udělal oboje a jen ten přepínač světel nemáš v poloze Auto.

Upraveno od ferda25

Drat uz tam byl z vyrobi takze ten sem nemusel a svetelnej taky uz funguje svitilo dole denni prikryl senzor a sup svitilo to nahore odklopil sup a svitilo dole :D a poloha auto byla zkusim to jeste pak jednou az bude vetsi tma

Snad nebude svítit měsíc.... :_icon_smich2:

tak mě třeba audina dělala to že sice svitily xenony už ale coming ani living se nespustil ten se spustil až když byla větší tma :D asi je chytrá :D

Upraveno od roubic

Ta cestina

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.