JanSuperb Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Ahojte prosim vas poradite me nekdo jak je mozne ze muj sup hlasi tuhle hlasku na maxidotu nekdy sam od sebe a jeste v nemeckem jazyce? supa mam komplet v cestine navy je typ C cesky. a jeste jeden dotaz po neuspesnem nastartovani, brzo jsem pustil klicek nez motor naskocil, se po opetovnm vypnuti a zapnuti zapalovani zmenilo podsviceni maxidotu na cervene z puvodne zluteho a pocitac psal v anglickem jazyce. po opetovnem vypnuti zapalovani zase vse jak ma diagnostika bez chyb. poradite nekdo? Editováno: 20. Říjen 2012, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 To první je asi vlastnost. Taky se mi to stává. Stačí palubák přepnout z navigace na autopočítač a je to ok (podržet resetovací tlačítko na pravé páčce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 20. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 mno tak ale proc nemcky? na druhem supu je tato hlaska cesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 To netusim, auto mam z ceska, maxidot je v cestine, navigaci mam v anglictine a stejne mi to tu hlasku pise nemecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Párkrát se mi to stalo, když jsem vypnul motor a klíček nechal v zapalování a pak jsem znovu nastartoval, že to hodiklo německou hlášku, že není aktivní. Vytáhnul jsem klíček a nastartoval a bylo vše O.K.. S tím podsvícením se mi to nestalo. Poradit moc nemůžu - neřešil jsem to dál, protože pak to běží v pohodě. Snad, kdyby se k tomu nějak vyjádřil náš "elektro expert Ace Ventura", určitě by jsme byli moudřejší. Járo, budeme Ti zauzlovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 JanSuperb: s navi ti neporadím, stejně jako ti české windows jsou schopný napsat chybu v angličtině tak tohle bude podobné. Třeba chyba v překladu atp. Co se týče té změny barvy už se mi to také stalo. Problikla kontrolka mazání a celý displej zčervenal. Moc bych to neřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Nejste v tom sami. Dělá mi to to stejné. Taky jsem si všiml, že když vypnu motor a vytáhnu klíč ze zapalování a zůstanu sedět v autě tak mi navi třeba ještě několikrát problikne cca po 2 minutách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Tady jsem to natočil. Ve videu je to v místě 1:19 ať na to nemusíte koukat na celé. Situace: vypnu motor, vytáhnu klíč ze zapalování a zůstanu sedět v autě. Po cca 3 minutách problikne navi a z kufru z místa kde je zesilovač je slyšet cvaknutí. Blikne to několikrát ale nevím přesně kolikrát po sobě. Nevíte v čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 S tou hlaskou mam tiez skusennist. Pri tankovani ked nastartujem a hned chcem prepnut palubny pocitac na ubehnute kilometre aby som ich vynuloval vtedy to vyhodi a musim prepnut z navi do autopocitaca. Inokedy to nerobi takze tiez by som to neriesil. S tym podsvietenim sa mi to stalo tiez ked bola dlhsiu dobu vytiahnuta baterka. Tiez som hladal v com je problem ale po opetovnom odpojeni baterky na dlhsiu dobu a zapojeni to nabehlo naspat. Tiez pocujem dovne cvakanie po vytiahnuti klucika ale nezistil som z coho ten zvuk ide. Mozno nastrazny vybusny system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.