Publikováno Říjen 21, 201212 r zdravím svářel jsem výfuk co2 bez odpojené baterky,když jsem to dodělal byl jsem to projet a vše ok..ráno jsem nastartoval a začala na mě svítit baterka a pc psal dobíjení do dílny,myslel jsem že je to nějaká chyba pc tak jsem s tím jel do práce a po 30 km to vymlátilo baterku a chcíplo to,co by to mohlo být ? jo a ještě jedna věc když jsem do dotáhl domů tak jsem to dal na nabíječku pročistil kontakty u baterky a ráno jsem to šel zkusit a vše bylo ok tak jsem s tím jel do práce a ok,jenže když jsem šel z práce tak jsem to nastartoval a chyba zase ale domů jsem s tím ještě dojel xD Upraveno Říjen 21, 201212 r od krejník2.5
Říjen 21, 201212 r SVAŘOVÁNÍ NEMÁ RÁD ŽÁDNÝ ALTERNÁTOR. A ANI ŘÍDICÍ JEDNOTKY. Upraveno Říjen 21, 201212 r od VAG BoBo
Říjen 21, 201212 r Autor to jsem měřil a nedobijí:/ dneska jsem ho zkoušel vyndat ven,ale nechám to na zitra u 2,5 se nedalo čekat že by to šlo hladce xDD co na tom mohlo odejít? altik jsem nikdy nedělal :/
Říjen 21, 201212 r Regulace, diody. Kamarád to také vyzkoušel, tohle myslím měnil a do dvou měsíců mu ještě odešla fungl nová baterka a na reklamací mu řekli, že ji poškodil nadměrný proud a to jim tvrdil že odešla z ničeho nic. Byl naštvaný, ale nedostal nic. Upraveno Říjen 21, 201212 r od VAG BoBo
Říjen 21, 201212 r Autor zítra ho snad vyndám a vyčistím ho,třeba tam bude jenom špatnej kontakt protože kdyby to byla dioda tak chcípne a už nejde,jenže jak jsem prez noc dobíjel baterku a pročistil kontakty kolem baterky tak to pul dne šlo..nechápu to :/ ale věřím tomu že za to může to sváření:/
Říjen 22, 201212 r Hádám, že to bude náhoda. Budou váznout uhlíky nebo bude vyjetej rotor. Prověř i volnoběžku.
Říjen 23, 201212 r Autor i přez to že jsem musel sundat celej predek,mám radost ) pročištění uhlíků a baterka zhasla,zítra koupím uhlíky,vyměním a jezdím ) díky za rady pánové Upraveno Říjen 23, 201212 r od krejník2.5
Říjen 23, 201212 r Autor a ještě se zeptám dájí se sehnat samotný uhlíky nebo to musím koupit i s regulátorem napětí ?
Říjen 23, 201212 r Dají se vyměnit pokud se dostaneš na jejich konce kterými jsou přiletovaný. Koupit se dají v každé lepší opravovně startérů - alternátorů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.