krejník2.5 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 (editace) zdravím svářel jsem výfuk co2 bez odpojené baterky,když jsem to dodělal byl jsem to projet a vše ok..ráno jsem nastartoval a začala na mě svítit baterka a pc psal dobíjení do dílny,myslel jsem že je to nějaká chyba pc tak jsem s tím jel do práce a po 30 km to vymlátilo baterku a chcíplo to,co by to mohlo být ? jo a ještě jedna věc když jsem do dotáhl domů tak jsem to dal na nabíječku pročistil kontakty u baterky a ráno jsem to šel zkusit a vše bylo ok tak jsem s tím jel do práce a ok,jenže když jsem šel z práce tak jsem to nastartoval a chyba zase ale domů jsem s tím ještě dojel xD Editováno: 21. Říjen 2012, autor: krejník2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 To bude asi nejlepší změřit jestli ti to dobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 (editace) SVAŘOVÁNÍ NEMÁ RÁD ŽÁDNÝ ALTERNÁTOR. A ANI ŘÍDICÍ JEDNOTKY. Editováno: 21. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krejník2.5 Vloženo 21. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 to jsem měřil a nedobijí:/ dneska jsem ho zkoušel vyndat ven,ale nechám to na zitra u 2,5 se nedalo čekat že by to šlo hladce xDD co na tom mohlo odejít? altik jsem nikdy nedělal :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 (editace) Regulace, diody. Kamarád to také vyzkoušel, tohle myslím měnil a do dvou měsíců mu ještě odešla fungl nová baterka a na reklamací mu řekli, že ji poškodil nadměrný proud a to jim tvrdil že odešla z ničeho nic. Byl naštvaný, ale nedostal nic. Editováno: 21. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krejník2.5 Vloženo 21. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 zítra ho snad vyndám a vyčistím ho,třeba tam bude jenom špatnej kontakt protože kdyby to byla dioda tak chcípne a už nejde,jenže jak jsem prez noc dobíjel baterku a pročistil kontakty kolem baterky tak to pul dne šlo..nechápu to :/ ale věřím tomu že za to může to sváření:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Hádám, že to bude náhoda. Budou váznout uhlíky nebo bude vyjetej rotor. Prověř i volnoběžku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krejník2.5 Vloženo 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 (editace) i přez to že jsem musel sundat celej predek,mám radost ) pročištění uhlíků a baterka zhasla,zítra koupím uhlíky,vyměním a jezdím ) díky za rady pánové Editováno: 23. Říjen 2012, autor: krejník2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krejník2.5 Vloženo 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 a ještě se zeptám dájí se sehnat samotný uhlíky nebo to musím koupit i s regulátorem napětí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Dají se vyměnit pokud se dostaneš na jejich konce kterými jsou přiletovaný. Koupit se dají v každé lepší opravovně startérů - alternátorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.