bazycek Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Pri studenem motoru i pri jizde do 90 stupnich se ozyva od predu, nebo zpod auta takovy divny zvuk jakoby bublani nebo chrastění něčeho, při otáčkách nad 3tisíce,jak při jízdě tak pri turovani na miste. Po dosažení 90 stupnu se uz nic neozyva, prijde mi to jakoby od prevodovky, nevim. Auto normalne drzi otacky zadne projevy motoru pokles vykonu nebo neco jsem nezaznamenal jen ten zvuk. Pred dvemi tydny jsem menil olej a filtry. Nema nekdo stejnou zkusenost? Docela me to znervoznuje protoze nevim co to muze byt. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Mě takhle dokázal chrastit dekl pod motorem. Máš i na spojích s plast. nadkolím ty gumové podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Kryt pod motorem vubec nemam. Musim to omrknout na zvedaku mozna zjistim neco vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Něco podobného jsem měl taky, posadil jsem polovičku do auta, ta mi šlapala na plyn a já lezl okolo auta. Zkus mrknout u světla spolujezdce, vedle světla je plast, přívod vzduchu a ten mi drnčel, dal jsem do spoje v koleni dva vrutíky a je klid, i když ty máš benzín, tam je to zřejmě jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.