l79 Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Dobrý den, chci se zeptat jak vyměnit žárovku v osvětlení kufru (kombi). Jde to krycí sklíčko vyloupnout nebo se musí demontovat celý ten plast co je v něm světlo usazeno...? Nerad bych to sklíčko rozlomil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 tú lampičku vylupneš celú von..žiadny plast nedemontuj..opatrne ju zvrchu šrobovákom zapáč a máš ju vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 tú lampičku vylupneš celú von..žiadny plast nedemontuj..opatrne ju zvrchu šrobovákom zapáč a máš ju vonku ok díky , myslel jsem si to, když jsem se na to díval, ale radši jsem se zeptal než zničit to sklíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Jo to znám a dej tam LEDku bude to líp svítit i vypadat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.