Přejít na obsah

demontáž sedadla řidiče

havran41

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřebuji odmontovat sedák sedadla řidiče (půjde k čalouníkovi).....ještě sem sedačku neodmontovával-na forku sem našel, jak sedačku oddělat+odpojit kabely (mám tam airbag+vyhřívání), nastinte jak sedačku dále rozebrat, krok po kroku, když už bude venku...a bude mi stačit obyč nářadí (gola sada)?...m10 ořech na oddělání z kolejnic mám.....a dotaz č.2 když odpojim bag samozřejmě bez klíčku v zapalování :) můžu auto zamknout dálkou, aby se nezapsala chyba bagu? moc díky za rady :kol-47: doplnění: OCII combi r.v. 09/2008

Editováno: , autor: havran41
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohužel, v této ukázce chybí stránky se sedačkama. Našel sem i dílenskou příručku, ale tam je jen postup jak oddělat sedačku. Já potřebuji sedačku rozebrat na kusy, aniž bych poškodil bag a vyhřívání.......a taky potřebuju vědět jestli můžu auto zamknout, když bude bez bagu??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...