dagmarka Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Může mi prosím někdo poradit jak seřídit světla, když seřídím tlumená světla podle předpisu tak dálková svítí jenom asi 30 metrů přede mne a když dálková seřídím aby svítila asi těch 100 metrů tak s tlumenými oslňuji, co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Mam stejny problem, tak se taky rad dozvim co s tim. Potkavaci sviti normalne, ale dalkovy moc blizko pred auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 hosi nevim co tady studujete teda,.... ale mate to docela zajimavy jenom dodam ze nastavite potkavaci a dalkove jsou odvozeny od potkavacich protoze je logicke ze to je jako celek nemate nasazeny treba blbe zarovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 26. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Žárovky jsou nasazené správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 seridit tlumeny a jit od toho nic na tom stejne neni k vymyslu a jeste kdyz to nevidim tak nedokazu poradit zkus svetlo nafotit i nejak vevnitr kdyz sundas zadni kryt a videlo by se pak snad uz jenom koupit novy svetla ale to si myslim ze je kravina ze to bude stejny ale jestli chces seridit zvlast DALKOVE zvlast TLUMENE ( POTKAVACI ) ..... tak si kup svetla bud ANGEL ci DEVIL EYES tak to seridis vsechno zvlast nic jinyho me bohuzel nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 tak pak asi ty dalkovy sviti hur nez jsem od nich cekal :-) prijde mi totiz ze i obyc H4 sviti lip nez tohle, ale je pravda ze uz je mam trosku zazloutly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 nastavovala si to na regloskope,alebo len tak niekde na stene,poprípade garážovej bráne??...potenciometer na ovládanie sklonu svetiel dať do polohy 0 a potom nastaviť..ako písal Lukason,tak sú tam len dva šróbky na nastavenie,čiže hore/dolu a doľava/doprava....ak sa ti to nezdá,tak by som zabehol trebárs na STK a tam za malé všimné si to nechal skontrolovať/nastaviť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.