Dodo8841 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Dobrý deň Fabia 1,4MPI r.v. 2001 motor AQW Ukazovateľ paliva mi zobrazoval 1/2 rezervy tak som šiel natankovať po natankovaní asi 15l sa mi ručička ani nepohla (ani po 24h) ale keď jazdím stále klesá už som úplne na nule a sa bojím že niekde to zdochne. Čítal som že niekomu sa to sem tam zasekne ale to asi nebude tento prípad kedže aj po natankovaní len klesá a nevráti sa ani na hodnotu 1,2 (rezervy). Za pomoc ako aj rady a názory vopred ďakujem PS: keď sa to tu už niekde rozoberalo tak prepáčte za novú tému ale som to nenašiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 skús sa pozrieť do týchto tém.. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo8841 Vloženo 28. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 zatím nič čo by pomohlo ale aj tak dík (možno som len slepý ) ale pokračujem v hľadaní Keby niekoho niečo napadlo stále som otvorený návrhom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ahoj, neměnil jsi na autě budíky nebo palivové čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo8841 Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 čau nemenil som nič, riešenie bolo počkať 3 dni a samo nabehlo a všetko ide ako predtým nič som nerobil !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Tak to je paráda. Ale tyhle věci jako opravilo se samo mě děsí:-(((, Brr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.