lutr84 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Ahoj, potřeboval by jsem poradit. Nedávno jsme koupili do firmy jetou OII 1,9 tdi DSG 77kw 2008 se 150 tkm. Auto nechce jet rychleji jak 160 km/h, přijde mi to divné, protože máme stejná auta s totožnou motorizací jen s rozdílem, že jsou v manuálu. Všechny fungují daleko za touto rychlostí bez sebemenších problémů. U tohoto auta můžu stát na plynu jak dlouho chci, ale nic se neděje, z dlouhého kopce se malinko pohne za tuto hranici, ale žádný zázrak to není. Starty jsou v pořádku, převodovka řadí hladce, otáčky motoru také nijak nekolísají, zrychlení mi přijde také celkem v pořádku. Nevíte v čem by mohl být problém? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Obvykle ve váze vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutr84 Vloženo 19. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Díky!!! zkusíme na to kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejmal Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Ahoj taky mě to zlobí 160km/h a víc to nejde, váha vzduchu je v pořádku.turbo, otáčky vše je dobré. v čem to muže být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.