Přejít na obsah

Cvakanie motora + svieti kontrolka oleja.

Fycke

Doporučené příspěvky

Dobry den. Mal som nehodu som nedobrzdil v malej ryhclosti, svetlo,naraznik sa menil. Inac OK. Auto dneska opravili a ak mi ho doniesol mechanik par min nato ako som odisiel zacalo svietit a pipat kontrolka oleja, a hlasite cvakanie. Mi to pripomina akoby málo, malo oleja,alebo vacky v cajku. Oleja je dost. Co by to mohlo byt? 1999 1.8T 110KW automat. Ide zvuk od hlavy motora. A este otazka ako opravim aj cvakanie filtra s aktivnym uhlim? Chcel by som radsej pocuj nazor, co by mohlo byt nechcem rovno menit ventily a neviem co. Ten mechanik ako mi priniesol auto tak odisiel prec a vrati sa az zajtra. Som mu volal ale ma vybity telefon. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to kontrolka tlaku oleje, je to docela vážná závada a hlasité cvakání napovídá, že to není chyba kontrolky.

Rozhodně motor nestartuj.

Já bych sundal vanu a podíval se, jestli není ucpané sítku sacího koše olejového čerpadla a zkontroloval bych i olejové čerpadlo.

Aktivní uhlí nech cvakat - to není nic proti ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...