bubli Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Octavia II (r.v.2011); Může mi prosím vás někdo poradit zda se jedná / nejedná o závadu. Když auto zamknu dalkáčem , v autě zhasne švětlo, zhasne MFD a cca.30 sekund svítí spínač var.světel a po této době (30 sekund) tento spínač nezhasne, ale začne dost slabě blikat v pravidelných impulsech. Nejlépe to jde vidět ve tmě. Na diagnostice nic není. Děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Po zamčení mi taky nějakou dobu svítí, ale pak zhasne. Po nějaké době se slabě rozsvítí, tak na 3 sec a zase zhasne. Další takové probliknutí se opakuje po nějaké době. Nevim po jaké, protože tak dlouho jsem u auta nevydržel (nejdýl 2 cigára ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.