enriko.8 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Poradí někdo jak vyměnit stávající podpěru za tu nerez. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 (editace) Musíš vyndat prahovou listu největší problém budeš mít s páčkou na kapotu tam je zastřená vidlička nebo přijed na sraz bo Prostějova a udělám to Editováno: 15. Listopad 2012, autor: tetrevarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) Práce asi na 10-15 minut. Vyndat páčku na kapotu, vyndat levý přední kryt prahu, vyměnit opěrku a zpátky namontovat kryt a páčku. Potřebuješ plochý šroubovák na vyndání páčky a torx 20 na jeden šroub krytu prahu a na jeden šroub opěry nohy. Je to lepší dělat v teple (plasty nejsou tak křehký). Editováno: 16. Listopad 2012, autor: MichalJ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enriko.8 Vloženo 17. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 chlapy diky moc super rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enriko.8 Vloženo 18. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 tak ta páčka né a né se pustit, nepochopil jsem kam tím šroubovákem tlačit a ulomit se mi to zrovna nechtělo. asi budu bez podpěry.Tetrevarna škoda, že nejsi z Prahy, do prostějova to mám přece jenom z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Tohle by Ti mělo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Já jsem z Teplic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enriko.8 Vloženo 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 jo takhle to tam je. mačkal jsem to na druhou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enriko.8 Vloženo 21. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 tak podpěra je vyměněná, děkuju všem za ochotu. ještě s jednou věcí si nevím rady, to je výměna žárovky nad spz. V návodu je že ty sklíčka jsou přišroubovaný, ale já tam žádný šroubky nemám mám tam jen takovou díru na plochej šroubovák at to mačkám páčim tak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Ahoj, vyměňoval jsem opěrku a při sundané páčce jsem nějak nešťastně ukopnul ten plastovej hříbeček, jde koupit ten celej kus a vyměnit? Jak je to pracné s přendáním lanka kapoty. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Ladin Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 (editace) Ahoj. Je potřeba před vytažením páčky tu pojistku z páčky úplně vyndat? Zatím se mi pojistku podařilo pouze kousek vycvaknout a páčku se mi nedaří vytáhnout. Díky Editováno: 25. Červenec 2022, autor: Ladin Ladin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Green93 Vloženo 31. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2022 Taky bych potreboval vedet jestli se uplne vyndava, jen ji povycvaknu ale to k nicemu neni to vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.