Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Je to fakt krasavec, ale ta cena je furt dost brut. Ne že bych ty prachy neměl, ale na to abych to auto vytáhl 5x do roka a řádnej tuning sraz, je to fakt moc. Za ty love mám půlku hrubé stavby RD 5+1 :huh:

No jestli někdo udělá jen ten čirej kryt, tak je to výzva, jestli víš,co myslím... :D

jo to je jasná věc, ale kdyby jsis chtěl něco takoveho postavit tak tě stejně na ty love to autičko přijde že ;)

jj výzva jako svina...neměly ty lampy červene okraje, trochu za čirost se mě zdála horší než u těch ala origo,asi použity jiny krystal či co, ale celkově vypadaly z dálky stejně

Vloženo
Spidi co ta lista? Uz ju honim 3 dny :)

Co já vím. Tady v Německu si tak akorát můžu vyhonit šulína ty jane...

Tak mi jen dej vedet,jestli mi muzes nejakou tu smrcku hodit na tu besidku,ci ne ? :)

Vloženo
:smich::smich::smich:

se nesmej spidi - ja to zpeětně nepoznám, jestli se to vypali jako MP3, páč jakmile disk vložíš do CDromky tak automaticky to má příponu MP3 - tohle mě právě na tom nejvíc deptá ;)

Vloženo
jo to je jasná věc, ale kdyby jsis chtěl něco takoveho postavit tak tě stejně na ty love to autičko přijde že ;)

jj výzva jako svina...neměly ty lampy červene okraje, trochu za čirost se mě zdála horší než u těch ala origo,asi použity jiny krystal či co, ale celkově vypadaly z dálky stejně

No já, že by se mohly zkusit udělat LED-lampy... ;)

Vloženo
Kua čučím po mobile.de a ty ceny kua taky žádná hitparáda... <_<

no řeknu ti nic tam neni, včera jsme čučeli taky, vubec nic jen focus jeden co by za to stál dovést,ale nebere kecafon <_<

Vloženo
Jj, ale vyloženě prosí o snížení a větší kola... ;)

:smich:

já uvažuju do sbírky o modelu superbéka 1:24 a dát mu nějaké kolečka z ebay.de ;) na 1:1 musím ještě chvilku spořit :D :D

Vloženo
:smich:

já uvažuju do sbírky o modelu superbéka 1:24 a dát mu nějaké kolečka z ebay.de ;) na 1:1 musím ještě chvilku spořit :D :D

No samo... :palec2:

Aby to vypadalo minimálně takhle...

post-31-1162894617.jpg

Vloženo
si je měl koupit hned v chromu :)

Tyhle se bohužel v chromu nedělaj... <_< Aspoň né 1:24... :D

Ale taková Fábka 1:24 na chromu taky není špatná...

post-31-1162895956.jpg

Vloženo
zdar lamy

pepi to jsou tvoje modely?

Ahoj Olííííne, no co, velký car už mám tak nějak stylisticky hotov, tak musím vybíjet fantazii na maléch střepech... ;) A je to i levnější... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...