Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi asi to bude chctit nejakou porotu ja jen přidám něco ze soboty - huňatá štěrbinka to jen ať taky vidíte že sobota byla velnmi zajímavá aaaaaaaaaa Kačenka se zase rozjíždí no konečně už si to zase ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ale Ivanko, jsem to stále já a nerozjíždím - náhodou sobota byla fakt bez alkoholu ale z mé strany výtlem od tří od rána do neděle pěti hodin rána a pak i celý den až sem se z toho dnes vyspala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no bylo to bombasticky ale mel jsem strasnej mix alcoholu a docela se divim ze jsem to prezil...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej Říkáš Baui, nějak takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej to už říkáš cca rok rek bych spis pul roku...hold jsem vybiravej a nemuzu najit nic poradnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no bylo to bombasticky ale mel jsem strasnej mix alcoholu a docela se divim ze jsem to prezil...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej Říkáš Baui, nějak takhle... no tak to je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy tak povídej,přeháněj jinak ahoj Jiříku no strasna party v clubu priznacneho nazvu Zlaté Časy dnes bych mel mit nejaky fotky tak jestli to bude publikovatelne tak treba neco prihodim jen přihoď ať se také pobavíme A co práce?pořád stejná nebo máš už něco jiného? no bylo to bombasticky ale mel jsem strasnej mix alcoholu a docela se divim ze jsem to prezil...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej hmm a co si mixoval,at vím co nemám dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej to už říkáš cca rok rek bych spis pul roku...hold jsem vybiravej a nemuzu najit nic poradnyho neboj kdo hledá, najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 hmm a co si mixoval,at vím co nemám dělat nic moc jenom vino,sampanske a vodku s redbullem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 nic moc jenom vino,sampanske a vodku s redbullem Pěkně... Normálně se tady nořím svým fotoarchivem a nacházím docela pěkné kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 hmm a co si mixoval,at vím co nemám dělat nic moc jenom vino,sampanske a vodku s redbullem no fuj to bud rád že žiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 nic moc jenom vino,sampanske a vodku s redbullem Pěkně... Normálně se tady nořím svým fotoarchivem a nacházím docela pěkné kousky... no spidi kdyz to tak vidim tak musim podat aktual hlaseni... Kolesa Spider by Spidituning dostaly nove obuti Goodyear Eagle F1 205/55/16, elektrony po komplet vycisteni odstraneni asfaltu a vseho mozneho nezadouciho bordelu a komplet nalestene jsou ulozene k zimnimu spanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 hmm a co si mixoval,at vím co nemám dělat nic moc jenom vino,sampanske a vodku s redbullem no fuj to bud rád že žiješ ale bylo po tom veselo v 7 rano jsem objednavali posledni lahev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no spidi kdyz to tak vidim tak musim podat aktual hlaseni...Kolesa Spider by Spidituning dostaly nove obuti Goodyear Eagle F1 205/55/16, elektrony po komplet vycisteni odstraneni asfaltu a vseho mozneho nezadouciho bordelu a komplet nalestene jsou ulozene k zimnimu spanku No pěkně pane... No koukám, v archivu se najde kde co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 No pěkně pane... No koukám, v archivu se najde kde co... jj staram se o ne masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej to už říkáš cca rok rek bych spis pul roku...hold jsem vybiravej a nemuzu najit nic poradnyho a já vím, že od prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej to už říkáš cca rok rek bych spis pul roku...hold jsem vybiravej a nemuzu najit nic poradnyho a já vím, že od prosince no tak to vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no tak to vidis právě proto že to vidím a vím měl by si s tím už něco udělat, páč s tímto tempem budeš nespokojený s prací do konce života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Spidi posilal jsem ti vcera emajl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no tak to vidis právě proto že to vidím a vím měl by si s tím už něco udělat, páč s tímto tempem budeš nespokojený s prací do konce života zivot je boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 zivot je boj život je jen procházka růžovou zahradou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 zivot je boj život je jen procházka růžovou zahradou ..no to jo ,ale jenom v tom seriálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ..no to jo ,ale jenom v tom seriálu a v životě to je to samé, jen občas je ta zahrada trnitá a někde jsou aj hluboké jámy ale to se nás netýká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 http://www.cosmicrealms.com/coolness/images/007952.jpg Sem ted stravil 2 hodky na gastroskopii a stejne ji nepodstoupil, kurva, takovou anarchii aby clovek pohledal. Objednany na 2 hodiny po me meli jit prede mnou, pacz prisli o 5 minut driv a podobne. A jaxem na tom posledni dobou tak nejak vselijak, tak ve me bouchly saze a pristi pondeli v 11 jsem tam objednanej sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Inteligentni sekce z fora... http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.php?t=91 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Inteligentni sekce z fora... http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.php?t=91 Nou cement, zase jeden skretik za monitorem si leczi komplexy z toho, ze nema na auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky