Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 nám to tady dneska nějak zamrzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Bre bre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Hale Luban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Hale Luban Hele Kocht Nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Hale Luban Hele Kocht Nazdarek zdááár luban a koktík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdááár luban a koktík Bre den pane, jak je na zakladne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Lubane cetl jsi to s tim meetingem na OMW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdááár luban a koktík Bre den pane, jak je na zakladne??? áále kolegyně /F16/ mele a mele a mě se-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Lubane cetl jsi to s tim meetingem na OMW? Kde, co, jak, jaky meeting??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Koukni do toho tematu odjezd na Besidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 áále kolegyně /F16/ mele a mele a mě se-e Mno tak to nebudu radeji komentovat abych nemusel ujizdet pred raketou vzduch-zeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Koukni do toho tematu odjezd na Besidku Jo taaaak, mno tak to se tam spis koukni poradne ty, pac uz jsem ti tam na to odpovedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 áále kolegyně /F16/ mele a mele a mě se-e Mno tak to nebudu radeji komentovat abych nemusel ujizdet pred raketou vzduch-zeme ona se nekouká sedí za mnou rádio není po ránu tak chytré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ona se nekouká sedí za mnou rádio není po ránu tak chytré No tak v tom pripade bych tu mel treba tohle: Pribeh o zenach.. V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže. Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem. Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže. V prvním patře vidí ceduli: "Tito muži mají práci". No, to už něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je výš. Ve druhém patře byl nápis: "Muži zde mají práci a mají rádi děti". Pěkné, ale podíváme se, co je výš. Ve třetím patře byla tabulka: "Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou skutečně pěkní." No čím dál tím líp - pomyslela si - ale výš to už musí být.... Ve čtvrtém patře si mohla přečíst: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích." Sladké, jak sladké... Ale zkusím ještě o patro výš. V pátém patře stálo: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli". No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?! A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla: "Na tomto patře nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Lubane znám,staré a pravdivé čin čertu dobře,odvděčí se ti peklem Editováno: 7. Listopad 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Dobrej fooooooor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ahoj kluci... nechci to cpát nekam do audia, je možné že moje radio přehrává MP3?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ahoj kluci... nechci to cpát nekam do audia, je možné že moje radio přehrává MP3?? Ahoj Káťo, moje dokonce přehrává MP3, WMA a WAW... Jinak zdravím všechny ze země zaslíbené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jenže ja tam mam origo symphony... z roku 2003 - to už jako bylo v zakladu že to umí přehrávat aj MP3, jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jenže ja tam mam origo symphony... z roku 2003 - to už jako bylo v zakladu že to umí přehrávat aj MP3, jo?? No to teda nevim, v roce 2003 se Symfonizátory s MP3 nedodávaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No to teda nevim, v roce 2003 se Symfonizátory s MP3 nedodávaly... proto se divím, že mě to MP3 přehrává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jj to na mp3 nebude...jinak ja ted koukam po radiu co uz ma i ten modryzub docela me to laka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky