BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Zdar jak sviňa ve spolek bando -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No to teda nevim, v roce 2003 se Symfonizátory s MP3 nedodávaly... proto se divím, že mě to MP3 přehrává Kačko tak to je nějaký divoký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jj to na mp3 nebude...jinak ja ted koukam po radiu co uz ma i ten modryzub docela me to laka Zdar péro... Modré zuby můžeš mít už na besídce, stačí se zmínit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Zdar jak sviňa ve spolek bando -_- Zdar jak sviňa Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Zdar péro... Modré zuby můžeš mít už na besídce, stačí se zmínit... hele chorvate ja bych to zas tak nehrotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bude nějaká akce jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Kačko tak to je nějaký divoký divoké to není, jen je to zvláštní... když vypálím MP3 formát na CD tak nemám žádný problém to přehrát u mě v autě... těžko mě bude program přejmenovávat příponu z MP3 na něco jiného hratelného právě v symphony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bude nějaká akce jo akce modre zuby by totale zruchane chorvato men Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jináš ahoj Badys a Baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Kačko tak to je nějaký divoký divoké to není, jen je to zvláštní... když vypálím MP3 formát na CD tak nemám žádný problém to přehrát u mě v autě... těžko mě bude program přejmenovávat příponu z MP3 na něco jiného hratelného právě v symphony tak jestli to vypalíš jako data cd a ono to sežere tak bud rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jináš ahoj Badys a Baui no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bude nějaká akce jo Bady, mrkni, co nabízí pánové Přerost & Švorc... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=81019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tak jestli to vypalíš jako data cd a ono to sežere tak bud rada takže je to rádio vlastně úplně normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 no nazdar trochu chladné přivítání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bude nějaká akce jo Bady, mrkni, co nabízí pánové Přerost & Švorc... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=81019 mazel no, a už i cena šla dolu btw potkal sem oktu, vcelku obyč a měl zadni bile lampy, tak jsem to zkoumal a vypadá to že je začal někdo bouchat jako ty bílé na felinu za 5.50,- lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jestli kacko nedavas vytvorit hudebni CD, to by to pak treba NERo prevadelo Automaticky z MP3 do obyc. Zkus tam vypalit treba 6 alb v MP3 a jestli ti to pujde i pak,tak se asi stal zazrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 no nazdar trochu chladné přivítání vzdyt je tady zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jestli kacko nedavas vytvorit hudebni CD, to by to pak treba NERo prevadelo Automaticky z MP3 do obyc. Zkus tam vypalit treba 6 alb v MP3 a jestli ti to pujde i pak,tak se asi stal zazrak nepálím to přes nera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Spidi co ta lista? Uz ju honim 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 mazel no, a už i cena šla dolu btw potkal sem oktu, vcelku obyč a měl zadni bile lampy, tak jsem to zkoumal a vypadá to že je začal někdo bouchat jako ty bílé na felinu za 5.50,- lol Je to fakt krasavec, ale ta cena je furt dost brut. Ne že bych ty prachy neměl, ale na to abych to auto vytáhl 5x do roka a řádnej tuning sraz, je to fakt moc. Za ty love mám půlku hrubé stavby RD 5+1 No jestli někdo udělá jen ten čirej kryt, tak je to výzva, jestli víš,co myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Spidi co ta lista? Uz ju honim 3 dny Co já vím. Tady v Německu si tak akorát můžu vyhonit šulína ty jane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jestli kacko nedavas vytvorit hudebni CD, to by to pak treba NERo prevadelo Automaticky z MP3 do obyc. Zkus tam vypalit treba 6 alb v MP3 a jestli ti to pujde i pak,tak se asi stal zazrak nepálím to přes nera... tak ja nevim,jak fungujou ty ostavni programy,ale rikam,ze je to moznost, Jestli davas vypalit audio CD,tak se ti to prevadi z MP3 do toho obyc a pak to jde prehrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 vzdyt je tady zima si zatop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tak ja nevim,jak fungujou ty ostavni programy,ale rikam,ze je to moznost, Jestli davas vypalit audio CD,tak se ti to prevadi z MP3 do toho obyc a pak to jde prehrat pak by tedy byl onen omyl vysvetlen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ale koukám, že nalakovaný lišty jsou v kurzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky