Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No to teda nevim, v roce 2003 se Symfonizátory s MP3 nedodávaly... <_<

proto se divím, že mě to MP3 přehrává lol

Kačko tak to je nějaký divoký :huh:

Vloženo
jj to na mp3 nebude...jinak ja ted koukam po radiu co uz ma i ten modryzub docela me to laka ;)

Zdar péro... -_--_--_-

Modré zuby můžeš mít už na besídce, stačí se zmínit... lol

Vloženo

divoké to není, jen je to zvláštní... když vypálím MP3 formát na CD tak nemám žádný problém to přehrát u mě v autě... těžko mě bude program přejmenovávat příponu z MP3 na něco jiného hratelného právě v symphony lol

Vloženo

divoké to není, jen je to zvláštní... když vypálím MP3 formát na CD tak nemám žádný problém to přehrát u mě v autě... těžko mě bude program přejmenovávat příponu z MP3 na něco jiného hratelného právě v symphony lol

tak jestli to vypalíš jako data cd a ono to sežere tak bud rada lol

Vloženo
tak jestli to vypalíš jako data cd a ono to sežere tak bud rada lol

takže je to rádio vlastně úplně normální :smich:

Vloženo

jestli kacko nedavas vytvorit hudebni CD, to by to pak treba NERo prevadelo Automaticky z MP3 do obyc. Zkus tam vypalit treba 6 alb v MP3 a jestli ti to pujde i pak,tak se asi stal zazrak :D

Vloženo
jestli kacko nedavas vytvorit hudebni CD, to by to pak treba NERo prevadelo Automaticky z MP3 do obyc. Zkus tam vypalit treba 6 alb v MP3 a jestli ti to pujde i pak,tak se asi stal zazrak :D

nepálím to přes nera...

Vloženo
mazel no, a už i cena šla dolu ;)

btw potkal sem oktu, vcelku obyč a měl zadni bile lampy, tak jsem to zkoumal a vypadá to že je začal někdo bouchat jako ty bílé na felinu za 5.50,- lol lol lol

Je to fakt krasavec, ale ta cena je furt dost brut. Ne že bych ty prachy neměl, ale na to abych to auto vytáhl 5x do roka a řádnej tuning sraz, je to fakt moc. Za ty love mám půlku hrubé stavby RD 5+1 :huh:

No jestli někdo udělá jen ten čirej kryt, tak je to výzva, jestli víš,co myslím... :D

Vloženo

nepálím to přes nera...

tak ja nevim,jak fungujou ty ostavni programy,ale rikam,ze je to moznost, Jestli davas vypalit audio CD,tak se ti to prevadi z MP3 do toho obyc a pak to jde prehrat

Vloženo
tak ja nevim,jak fungujou ty ostavni programy,ale rikam,ze je to moznost, Jestli davas vypalit audio CD,tak se ti to prevadi z MP3 do toho obyc a pak to jde prehrat

pak by tedy byl onen omyl vysvetlen :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...