Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 pak by tedy byl onen omyl vysvetlen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Je to fakt krasavec, ale ta cena je furt dost brut. Ne že bych ty prachy neměl, ale na to abych to auto vytáhl 5x do roka a řádnej tuning sraz, je to fakt moc. Za ty love mám půlku hrubé stavby RD 5+1 No jestli někdo udělá jen ten čirej kryt, tak je to výzva, jestli víš,co myslím... jo to je jasná věc, ale kdyby jsis chtěl něco takoveho postavit tak tě stejně na ty love to autičko přijde že jj výzva jako svina...neměly ty lampy červene okraje, trochu za čirost se mě zdála horší než u těch ala origo,asi použity jiny krystal či co, ale celkově vypadaly z dálky stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Spidi co ta lista? Uz ju honim 3 dny Co já vím. Tady v Německu si tak akorát můžu vyhonit šulína ty jane... Tak mi jen dej vedet,jestli mi muzes nejakou tu smrcku hodit na tu besidku,ci ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 se nesmej spidi - ja to zpeětně nepoznám, jestli se to vypali jako MP3, páč jakmile disk vložíš do CDromky tak automaticky to má příponu MP3 - tohle mě právě na tom nejvíc deptá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ale koukám, že nalakovaný lišty jsou v kurzu... tak to má i cosboš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jo to je jasná věc, ale kdyby jsis chtěl něco takoveho postavit tak tě stejně na ty love to autičko přijde že jj výzva jako svina...neměly ty lampy červene okraje, trochu za čirost se mě zdála horší než u těch ala origo,asi použity jiny krystal či co, ale celkově vypadaly z dálky stejně No já, že by se mohly zkusit udělat LED-lampy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tak mi jen dej vedet,jestli mi muzes nejakou tu smrcku hodit na tu besidku,ci ne ? Máš to v tématu ty jane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tak to má i cosboš Jj, víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No já, že by se mohly zkusit udělat LED-lampy... taky možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 taky možnost No baže... Kua čučím po mobile.de a ty ceny kua taky žádná hitparáda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Kua čučím po mobile.de a ty ceny kua taky žádná hitparáda... no řeknu ti nic tam neni, včera jsme čučeli taky, vubec nic jen focus jeden co by za to stál dovést,ale nebere kecafon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 no řeknu ti nic tam neni, včera jsme čučeli taky, vubec nic jen focus jeden co by za to stál dovést,ale nebere kecafon Hmmm, je to bída, já tam lovím Lupo GTI a Superbejka a docela lejno... Na a co se týče Superbejka, tak ten stříbrnej u Přerosta není vůbec špatnej... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=84457 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Na a co se týče Superbejka, tak ten stříbrnej u Přerosta není vůbec špatnej... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=84457 krasavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 krasavec Jj, ale vyloženě prosí o snížení a větší kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Spidi = kolo-snizo ouchyl Editováno: 7. Listopad 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jj, ale vyloženě prosí o snížení a větší kola... já uvažuju do sbírky o modelu superbéka 1:24 a dát mu nějaké kolečka z ebay.de na 1:1 musím ještě chvilku spořit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 já uvažuju do sbírky o modelu superbéka 1:24 a dát mu nějaké kolečka z ebay.de na 1:1 musím ještě chvilku spořit :D No samo... Aby to vypadalo minimálně takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No jinak tyhle kola jsem dal i na jednoho ze svých Superbejků 1:24... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 udělej mě pak foto kompletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 udělej mě pak foto kompletu Ale až to bude hotový, ty kola příjdou NACHROMOVAT...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 udělej mě pak foto kompletu Ale až to bude hotový, ty kola příjdou NACHROMOVAT...!!! si je měl koupit hned v chromu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Spidi = kolo-snizo ouchyl Hele Gregořu pak napiš na icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 si je měl koupit hned v chromu Tyhle se bohužel v chromu nedělaj... Aspoň né 1:24... Ale taková Fábka 1:24 na chromu taky není špatná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdar lamy pepi to jsou tvoje modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdar lamypepi to jsou tvoje modely? Ahoj Olííííne, no co, velký car už mám tak nějak stylisticky hotov, tak musím vybíjet fantazii na maléch střepech... A je to i levnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky