vittorio Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ale jo to ja souhlasim...planuju si udelati tu octu jak mam ja taky, ale nejako ne a ne sehnat hezkej model faceliftovy octy v modre metle... pepi japa si sehnat ty sportsitze?ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 fobie gut, ja jen nevím jakou barvu suprbéka koupit, musim na to narazit někde v shopu live bud sedá nebo modrá nebo black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ale jo to ja souhlasim...planuju si udelati tu octu jak mam ja taky, ale nejako ne a ne sehnat hezkej model faceliftovy octy v modre metle...pepi japa si sehnat ty sportsitze?ebay? Kola i óempéčka jsou koupený tady v D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 fobie gut, ja jen nevím jakou barvu suprbéka koupit, musim na to narazit někde v shopu live bud sedá nebo modrá nebo black jedině černá badýsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 fobie gut, ja jen nevím jakou barvu suprbéka koupit, musim na to narazit někde v shopu live bud sedá nebo modrá nebo black Já mám stříbrnou a pak béžovou metal Sahara a ještě bych chtěl černýho a udělat ho jak toho německýho, co byl loni na Woerthersee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 nevím no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jo Pepi, jak to dopadlo s vozem pro Zuzku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 nevím no No asi lepší v té černé... A nebo červenej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ale jo to ja souhlasim...planuju si udelati tu octu jak mam ja taky, ale nejako ne a ne sehnat hezkej model faceliftovy octy v modre metle...pepi japa si sehnat ty sportsitze?ebay? Kola i óempéčka jsou koupený tady v D to by ale na ebayi melo byt k sehnani neni liz pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 to by ale na ebayi melo byt k sehnani neni liz pravda Já myslím, že zajisté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A nebo červenej.... Jo no ten by mě šel k pleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jo Pepi, jak to dopadlo s vozem pro Zuzku...? no pepi odlozili jsme o na pozdeji je toho ted nejako moc..vydaje obrovske prijmy nizke a uspory uz temer vycerpane... mozna si koupime psa tak nevm jeste no... asi ji ted postavim malou fabii pepi jaky jsou meritka ty maly shadeauto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jinak ještě odbočím k našim koktám 1:1, viděl jsem tady v Německu zpětný zrcátka z OII naroubovaný na OI, špatný to nebylo, ale nesedí to k tomu vozu. Myslím, že lepší by byly z Leonu Cupra, nebo, pokud chceme s blikačem, tak z VW G5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja jsem premyslel ze s blikacem by mohly jit z passatu nebo ze superbejka neeee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bych se na to vyprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 no pepi odlozili jsme o na pozdeji je toho ted nejako moc..vydaje obrovske prijmy nizke a uspory uz temer vycerpane...mozna si koupime psa tak nevm jeste no... asi ji ted postavim malou fabii pepi jaky jsou meritka ty maly shadeauto Tak to jo, já jen, že tady rodiče mého kolegy prodávají Audi 80 B4 za 300,- Eur... Psa si kupte, pokud možno co nejmenšího, je to dokonalej nácvik na vlastní dítě... Fabu postav, není na tym co pomrdat, nasaď fajne kola a je to... V mierke 1:24 je Fabia Combi a Superb, v mierke 1:43 téměř vše od Škodovky, včetně Roomsteru a Yetiho, ale je to moc malý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja jsem premyslel ze s blikacem by mohly jit z passatu nebo ze superbejka neeee? No jít by to zajisté mohlo, já jsem jken myslel, jako ve smyslu stylingového cítění, že ty z G5 jsou pěkně kulatý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bych se na to vyprd Zatim jo, ale jak na jaře vyleze slunko, tak mě zase chytnou roupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 bych se na to vyprd Zatim jo, ale jak na jaře vyleze slunko, tak mě zase chytnou roupy... ja se přiznám taky jsem nad tím špekuloval,ale to by se musely zavařit blikače na blatniku a lak tak to sem zamítl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja se přiznám taky jsem nad tím špekuloval,ale to by se musely zavařit blikače na blatniku a lak tak to sem zamítl Nebo by´s blikal čtyřma blikačama a to by byla kingárna... Mrkni, co jsem našel v archívu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Nebo by´s blikal čtyřma blikačama a to by byla kingárna... Mrkni, co jsem našel v archívu... spíš by to vypadalo chujovo 6 blikaču v předu no jé toho už jsem někde viděl lol co přední stále nič ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 spíš by to vypadalo chujovo 6 blikaču v předu no jé toho už jsem někde viděl lol co přední stále nič ? No vidíš, musím zavolat kumpánovi Vítkovi, co je na dílně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No vidíš, musím zavolat kumpánovi Vítkovi, co je na dílně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No jinak koukám, tahle G4 úplně nalevo má taky špígle z G5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ty kola to je masakr jak jsou zařezaný do podběhu:huh: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky