Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ty kola to je masakr jak jsou zařezaný do podběhu:huh: Jj, masakrální styl... Čéče, Zdeno Bajgar prodává kolesa ASA ZR1 ze své černé Audi A4 8E... Asi budou příští rok nějaký ještě víc mrdózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 znamej prodava kola z A8 19" lesteny za 28000 kdyby mel nekdo zajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 znamej prodava kola z A8 19" lesteny za 28000 kdyby mel nekdo zajem Ale asi nebudou 5x100, což...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 znamej prodava kola z A8 19" lesteny za 28000 kdyby mel nekdo zajem Ale asi nebudou 5x100, což...? cece ja myslim ze je...ma je na sharanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 cece ja myslim ze je...ma je na sharanu Jo Kuba, to´s měl říct hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 cece ja myslim ze je...ma je na sharanu Jo Kuba, to´s měl říct hned... jj kuba kubikula v tydnu se stavil na par slovicek privezl neco a nabidl i kolesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 taky sem četl 5x112 bez gum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No já jsem tady v D zjistil, že kola, který jsem si původně vybral, by v rozměru 8x18" s roztečí 5x100 BYLY K MÁNÍ, ovšem pouze ve stříbrné, leštěné nikoliv... Takže v případě jejich nákupu asi navštíví firmu Lestimekola.cz a tam s tím zajisté něco provedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jj myslim ze by nebyl problem zaridit lesteni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 a nebo rencka a jeho http://www.lestenikol.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 a nebo rencka a jeho http://www.lestenikol.cz/ Pěkná práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ty nase Spidery by vylesteny mohly vypadat hodne dobre,coz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ty nase Spidery by vylesteny mohly vypadat hodne dobre,coz? no nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 možná jo,ale jen čelní plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Zdurzte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Koukam, resi se kolca, no, v tom sem zbehlej Se mi mimochodem zalibily ty z TT I kvuli vaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ahojky Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Hele Ty nejdriv zacni vymahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ahojky Káťo nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Hele Ty nejdriv zacni vymahat No, to uz delam u nekterejch rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tak v tom musis vytrvat,nebo jak jse mti rikal,zacit aspon skoditkdyz to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdar hospodsky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdar hospodsky! dneska je to tu průchoďák - samoobsluha bez hospodského... peníze nech kdyžtak u mě zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zdar hospodsky! dneska je to tu průchoďák - samoobsluha bez hospodského... peníze nech kdyžtak u mě zdary vary no tady clovek ani s nikym nepokeca u pivka - tak tady pade za tech par plzni a mizim - cest v sest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tož mě tu po te šeste tady nedělejte bordel - uklízet to po vás nebudu a dohlížet taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky