Host Katka Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 no pokud to vezmu kolem a kolem tak asi jo bych tu něco napsala, ale chybí mi tu MichalF aby mě v tom podpořil jdu na cígo zatím jdi hlasovat do sekce pro straší 18ti let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 no pokud to vezmu kolem a kolem tak asi jo bych tu něco napsala, ale chybí mi tu MichalF aby mě v tom podpořil jdu na cígo zatím jdi hlasovat do sekce pro straší 18ti let Tak tahle 16 000 cta odpoved me pekne nasrala...me prave dosli cigara tady kolem nic neni sakra...tak nemuzu...me 18 neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Tak tahle 16 000 cta odpoved me pekne nasrala...me prave dosli cigara tady kolem nic neni sakra...tak nemuzu...me 18 neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Kua bud sem uplne blbej nebo nevim Nemuzu za boha najit to moje tema o chcipani, "Je to lambdou?", zkuste to nekdo pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Kua bud sem uplne blbej nebo nevim Nemuzu za boha najit to moje tema o chcipani, "Je to lambdou?", zkuste to nekdo pls Myslíš toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9158 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Kua bud sem uplne blbej nebo nevim Nemuzu za boha najit to moje tema o chcipani, "Je to lambdou?", zkuste to nekdo pls Myslíš toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9158 Taxem blbej, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Taxem blbej, diky To bych si nedovolil, říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Taxem blbej, diky To bych si nedovolil, říct... Uz vim, cim to bylo, ale diky za nakopnuti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Uz vim, cim to bylo, ale diky za nakopnuti! KOP...!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Co čím bylo, ta závada nebo, že jsi to hledal v sekci MOTOR a ne v závadách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Co čím bylo, ta závada nebo, že jsi to hledal v sekci MOTOR a ne v závadách? Presne, hledal sem to v motoru a jeste sem tam primo ve vypisu mel dole to omezeni na 30 dni, coz sem netusil, myslel jsem, ze je to jenom ve vyhledavani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Uz vim, cim to bylo, ale diky za nakopnuti! KOP...!!!! Ty aby ses nechyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 to uz vsichni spite ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jeste sem ani nevecerel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jeste sem ani nevecerel no to budem dva,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jeste sem ani nevecerel no to budem dva,.... Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 bré jitro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) Ty vole,tyhle parohy uz mi zacinaji lezt pomalu na nervy Dobre rano pane velkozachranari Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ty vole,tyhle rohy uz mi zacinaji lezt pomalu na nervy Dobre rano pane velkozachranari to nejsou rohy,ale parohy to by jsi mohl už vědět jinak zdár kochtičenko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Bry den, rohy ven! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vzdyt tam mam napsano PArohy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Cau Novatore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vzdyt tam mam napsano PArohy..... hele parohu muzes zejtra na ten sraz.....??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vzdyt tam mam napsano PArohy..... nešvindluj kochtoslave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky