djjuju Vloženo 15. Listopad 2012 Vloženo 15. Listopad 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit. Stalo se mi, že při zatáčení do leva mi začal klakson sám od sebe troubit s tím, že se seknul a musel jsem ho zmáčknout, aby přestal. Občas troubil jen chvilku a ve volantu mi něco rachtá, když zatáčim. Co to může být..? Citovat
zdesim Vloženo 22. Listopad 2012 Vloženo 22. Listopad 2012 podvolantovy krouzek, vodiva spirala pod volantem, je zprelamana a dotykaji se jednotlive vodice, lisi se pro vozy s esp a bez esp Citovat
djjuju Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Vloženo 22. Listopad 2012 mám auto s esp, tak to sám asi neudělám, taže jedině servis a vyměnit.. Citovat
zdesim Vloženo 25. Listopad 2012 Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) spinacem ve volantu se spina rele, ktere spina houkacku, treba v nem je slepeny kontakt v rele boxu je uplne dole na levo jinak vymena podvolantoveho krouzku neni az takovy problem, jen je potreba pak nastavit pres diagnostiku v esp nulovou polohu volantu Editováno: 25. Listopad 2012, autor: zdesim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.