Lukáš Pavel Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) Zdravím, mám octavii I combi rok 2004 TDI, chtěl bych tam dát stavitelnej podvozek, ale potřebuji nějakej co nejde jen dolu, ale co se dá vyšroubovat aspoň skoro jako originální tlumiče, nevíte o nějakém takovém? za každý názor jaký koupit budu rád, díky Editováno: 16. Listopad 2012, autor: Lukáš Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Tak přesně takovej jsem taky hledal..... A nenašel... Já to vyřešil podložkama. Takže můžu dolů ale když bude jooo potřeba tak můžu na sériovou výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 (editace) Co to znamená skoro jako série? Každé auto ve věku 10 let má sedle originální pružiny minimálně o 1 cm, některé i o 1,5 cm. Stavitelné podvozky jako tento stavitelný podvozek na Škoda Octavia začínají u snížení 20-25 mm podle typu. Jinak řečeno při výměně bude auto níž maximálně o 1,5 centimetru. Rozsah až do série je blbost, protože by zase podvozek ztratil potřebný rozsah v snížení a vzhledem k běžnému sedání sériových podvozků by vlastně nebylo snížení rapidní a celý podvozek by postrádal smysl. Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Já měl tu stavěcí matici vzádu vyšroubovanou až na horní mez. A zadek stejně seděl víc než jsem chtěl. Tak jsem si udělal 4cm podložky pod ty stavítka.A stavěcí matku stočil o 3cm. Takže jsem měl zadek snížen jak jsem chtěl (cca 2 prsty kolo vs lem) a mohl ještě o 3cm výš. A předek ten byl štelovací daleko víc než píšou. Měl jsem tam tak 70mm dluhej závit možná víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Ono je jich několik typů. Ještě je možnost zvolit -30mm pružiny, které nevezmou tolik komfortu. To snížený je únosný a neni to tolik vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.