Přejít na obsah

stavitelný podvozek - dotaz

Lukáš Pavel

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám octavii I combi rok 2004 TDI, chtěl bych tam dát stavitelnej podvozek, ale potřebuji nějakej co nejde jen dolu, ale co se dá vyšroubovat aspoň skoro jako originální tlumiče, nevíte o nějakém takovém? za každý názor jaký koupit budu rád, díky :)

Editováno: , autor: Lukáš Pavel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Co to znamená skoro jako série? Každé auto ve věku 10 let má sedle originální pružiny minimálně o 1 cm, některé i o 1,5 cm. Stavitelné podvozky jako tento stavitelný podvozek na Škoda Octavia začínají u snížení 20-25 mm podle typu. Jinak řečeno při výměně bude auto níž maximálně o 1,5 centimetru.

Rozsah až do série je blbost, protože by zase podvozek ztratil potřebný rozsah v snížení a vzhledem k běžnému sedání sériových podvozků by vlastně nebylo snížení rapidní a celý podvozek by postrádal smysl.

Editováno: , autor: Martinro
Odkaz ke komentáři

Já měl tu stavěcí matici vzádu vyšroubovanou až na horní mez.

A zadek stejně seděl víc než jsem chtěl.

Tak jsem si udělal 4cm podložky pod ty stavítka.A stavěcí matku stočil o 3cm.

Takže jsem měl zadek snížen jak jsem chtěl (cca 2 prsty kolo vs lem) a mohl ještě o 3cm výš.

A předek ten byl štelovací daleko víc než píšou.

Měl jsem tam tak 70mm dluhej závit možná víc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...