tomson1 Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Dneska jsem čistil palubní desku na Octě II. Celkem dobrý,jenže ta hrbolatá guma u ofuku skla děs,běs. zůstaly tam chlupy z hadru,čmouhy,zase taková škodovácká chuťovka. Je to jak šmirgl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 stale lepsie ako palubka na Fabkach ja pouzivam SONAX Xtreme Cockpitreiniger matteffect, utieram to handrickami od Sonaxu z ovcieho runa co mam na voskovanie a ziaden problem. tento cistic na matne plasty naozaj doporucujem, je bez silikonu takze ziadne flaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 to kvak: hoď mi prosím Tě odkaz na tu utěrku sonax, je jich tam hodně,nevím,kterou mám objednat. nesmí ale na té gumě u skla pouštět chloupky. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 vola sa to takto - SONAX Utěrky k leštění, ale uplne bez chlpkov to bohuzial nie je, par ich tam zostane, ale nic strasne, urcite lepsie ako po bavlnenej handre. ja to vzdy utieram namokro s tym cisticom, vytvori si to taku bielu penu ktora hne zaschne, v podstate to pouzivam na vsetky plasty v interieri. ale minimalne su tie utierky skvele na lestenie karoserie pri voskovani, ja ich v podstate s velkou spokojnostou pouzivam na vsetko ale mozno je aj nieco lepsie co este nepoznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Já používám mikroutěrku, žádné chlupy nic. Vlhkou přetřu všechno plasty a spokojenost. Nechtěl jsem na palubku nic dávat, neboť většinou se to pak lesklo a odráželo ve skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Já používám mikroutěrku, žádné chlupy nic. Vlhkou přetřu všechno plasty a spokojenost.Nechtěl jsem na palubku nic dávat, neboť většinou se to pak lesklo a odráželo ve skle. delas se i matny uterky na palubku a vypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já používám dlouhá léta autokosmetiku Armor All. Mohu jen doporučit, především na plasty. Je lepší koupit ve sprayi než utěrkya nanášet pomocí houbičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 souhlas, Armor All je dobrej, ale zas ten sprej, kdyz stříkneš i na sklo, tak je to blby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Taky mám dobré zkušenosti s touhle značkou. Dá se i Sonax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.