Keša Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Zdravím narazil jsem na toto zařízení, neví o tom někdo něco bližšího? Díky. http://elektro.bazos.cz/inzerat/19785745/Multimedialni-radio-Skoda-Octavia-II.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Nějaká čína, nic originálního. Fungovat to možná bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keša Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Taky mě to hned napadlo že je to pokus číňana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 (editace) Je to Cina, resp. Hong Kong, znacka Sundream. Kvalita rozliseni u DVD zadny zazrak, ale pro ukraceni dlouhe chvile dostacujici. Predpokladam, ze NAVI je bez softwaru Editováno: 22. Listopad 2012, autor: Jasanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Je to čína a Sundream vyrábí tyto DVD navi do různých značek aut. Je to samozřejmě levnější varianta, ale krást se to bude u nás určitě taky. Zkušenosti s tím nemám, ale tolik bych se toho nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 S tim prvnim ani poslednim mas pravdu , za poslednich par dnu je jeden alespon denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Vybíjí to baterku a nemá RDS. Rádio nezobrazuje jména stanic, neumí přelazovat v regionech atd... Nadruhou stranu to běží na winCE, má to vstup na SDkartu - spustíš na tom prakticky každou navigaci, přehrává to hudbu přes bluetooth z telefonu - na displeji dáš další písničku a posune se na další... Handsfree má mikrofonek přímo na rádiu, nevím jestli se dá vyvést kabelem třeba na sloupek ale moc dobře tě nebude slyšet... Po čase přestane fungovat podsvícení čudlíku... Nic víc mě nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 mam to taky jako značku True Track AAA edition - baterku to nevibíjí,RDS to nemá,Handsfree funguje dobře,couvací kameru na tom mam,DVD,navigace taky fakčí když mi to někdo ukradne tak mě bude srát to boční okénko co rozbije. Hrajeto celkem schopně za ty prachy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keša Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Díky moc za info. Za název tématu se teda omlouvám,ale není tam žádná značka ani výrobce tak jak to nazvat a co jsem potřeboval jsem zjistil. Takže název účel splnil. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.