Jiří Jerrys Holas Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Ahoj, pořídil sem si navigaci Dx typ A. Bohužel předchozí majitel měl v autě nakou čínu a jsou kompletně spřeházené Iso konektory napájení . Dal sem je nak do hromady ale i přesto my rádio hlásí: safe-pin nicht angeschlossen (safe-pin není připojen). Což znamená že sem něco zapojil špatně a nemohu používat rádio. Proto vás prosím zdali by my někdo nemohl napsat správné zapojení Konkretně Strč červeny drát do zdířky číslo 8 atd.. Děkuji vám za odpovědi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Spíš maš zadat PIN bezpečnostni ... Je to ochrana ktera slouži k tomu aby nekdo nemohl pouzivat čorle radio.... Jest tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Jerrys Holas Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Poté co ho zadám tak my to napiše Safe-pin a ten kod tam zadám třeba 10x a pořad to samé, Jak ho zadám špatně tak automaticky piše že mam jeden pokus a potom se radio zablokuje. Takže to nesprávností Kodu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 chybí ti jeden stálý plus v iso-konektoru.. navi potřebuje dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Jerrys Holas Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Vyřešeno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) mužu se zeptat jak? Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 ahoj,navigace dx,škoda octavia 2002..mam jistý problém,po zapojení navigace mi radio žere baterku..někde jsem se dočetl,že v iso pin 5,7 se připojují na stálý proud,pin 4 spínaný proud přes spínačku,ale když takto zapojím,tam mi radio žere baterku..poradte prosím jak zapojit,aby radio nežralo baterku a nemusel se pokaždé zadávat pin,děkuji.Stačilo mi by mi příkladně napsat pin číslo na iso a co na něj připojit,dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Přehoď žlutý a červený pin (stálý a spínaný) a bude to v pořádku Jinak možná chápu, kde je problém. ISO konektor je celosvětově stejný. Ovšem koncern (VW,Audi,Škoda) se samozřejmě musí něčím lišit a to právě tím, že na ISO konektoru jsou přehozeny pin stáleho s spínaného napětí. Toť celý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 ahoj,díky moc za radu,o víkendu zkusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cipajs Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Ahoj mám takový problém koupil jsem si suberba MK1 a bylo tam normální rádio teď jsem si koupil dx a chtěl jsem si ho tam dát ale bohužel když zadám PIN tak mi píše tohle a neběží i bez klíče stále jen tohle safe-pin is not connected a nevím si rady může mi někdo poradit třeba po telefonu díky tel 737112166diky cipajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 cau nemas v isokonektoru zapojene 3 napajeni dx navigace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.