Přejít na obsah

Badd

Uživatel
  • Počet příspěvků

    245
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Badd

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. To bylo přeci absolutně nečekané, já se nedivím že to furt zkoušejí jelikož pokud vubec někdo doufá že to je v pořádku tak je to maximálně k smíchu. Češi no....
  2. Ze by nečekaně fake? Náhle jsem musel do UK . . . . .
  3. No ja jsem byl připraven přijet, ještě ráno jsem se byl kouknout na auto ale je to bída. Přiznám se ž nevím jestli přijet když mám dočasně Francouze.( nechci Vám to tam kazit)
  4. Tak to je vidět i na te fotce druhé jak ten čep drhne. Tohle je prostě špatně.
  5. Wow. To si děláš srandu s tím předkem. To montovali v autorizáku?
  6. Jak píše Rabbit, měl jsem odnímatelné tažné Westfalia na Supu 2.0TDI naprostá spokojenost. Zásuvka je schovaná pod nárazníkem jenom sklopíš, nasadíš tažné a jedeš.
  7. Možná bude Superb zítra, sice jsem už do něj nechtěl jít ale celkem za zajímavé peníze a je v plné výbavě. Sice žravej benzín v automatu, takže Tarantulas zajásá ale vyzkoušet se má vše, bude to chvilková záležitost, pak půjde o dum dál, uvidíme zítra.
  8. Heh, koukám že vetřelec už je mázlej, to se semnou jako nepočítá?????? Nicméně pokud to zítra vyjde tak trhat partu s vozem nebudu a tím myslím doslova:). jinak na jídlo jedeme, pokud tam bude někdo volat zeptejte se prosím na psa.
  9. Plaketa jde vyměnit, stojí asi 150,- Kč
  10. Super, tak to se k vám přidáme.
  11. Edit: ja uz pojedu bez Superba jako vetřelec, takže asi 23 Supíku a jeden vetřelec:)
  12. Pawouku, díky přesně tohle jsem potřeboval vědět.Ozi, ale pokud by to byl ten mezistupeň tak jsou i budiky ne? Ne jen ten climatronic. Dle mého to je jak říká kokta7 jen je prostě divné ze tam je ten climatronic.
  13. Ja jsem si to myslel, chci vse původní ale uz CR. Nevíte někdo od jakého měsíce se CR dával? Skodovka nenabizela současně PD 125kW a CR 125kW ne?
  14. http://auto.bazos.cz/inzerat/34563471/Prodam-skoda-octavia-RS.php Kluci co je tohle za výbavu? Facelift, vč.klimy ale staré budiky.
×
×
  • Vytvořit nový...