Haniz87 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) Nazdar chlapi.Mám problém před cca třemi týdny jsem si nechal udělat diagnostiku na svém nově zakoupeném Superbu rv. 12/2002 1.9TDI PD,a jak jsem potřeboval udělat diagnostiku dneska tak ejhle a nemůžu se spojit s žádným počítačem,přitom mi to ukazuje napětí aku a nějaké blbiny ale jak chci vyhledat ŘJ tak mi to píše řj nenalezena. jedná se o diagnostiku KTS 500. jinak ďíval jsem se už na piny na zásuvce na diag. a piny jsou dobré,pro jistotu jsem zkontroloval všechny pojistky a pořád nic,už si nevím rady co stím a docela jsem už z toho nemocný :-( prosím o pomoc byl bych moc vděčný Editováno: 26. Listopad 2012, autor: Haniz87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 zkus na dvě hoďky odpojit baterku.U komfortní jednotky toto pomáhalo tak třeba i řj by mohla na to reagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Napětí aku to to ukazuje kde? To asi měří na svorkách diag. konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.