celeston Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 zdravím chci se zeptat,lze nějak vyčistit vnitřek předního světlometu u Octavie II (r.v2008) Před facelift. Nebo to rozebrat nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Co ja vim tak to jde ale neni to nic snadneho. musis svetlo nejakym zpusobem zahřat aby povolilo lepidlo . ja osobne bych se nato vykašlal a radeji koupil nekde z bazošu druhe svetla pokud už ty tvoje jsou na tom tak špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 .. nebo, při velkém znečištění pro přijatelný výsledek světlo vyndat a vypláchnout vodou přes otvor pro žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 . Mě by spis zajimalo čim má ty svetla znecistene... ja mam rv 2006 a svetla mam čiste až naty dirky od kaminku z venkovni strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 když tam nemá krytky na žárovkách tak prachem jinak se tam přeci nemůže nic dostat ? Mam 2006 a světla jsou ve vnitř OK venek osekanej od kamínku atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Díky za dopovědi.No ano přijde mi od prachu,ale asi na to kašlu no :-D Když jsme u těch světel. Nmeáte nekdo zkušenosti nebo nevíte o někom kdo by měl v mlhovkách ( octavia II předfacelift) LED žárovky? a používal to jako denní svíceni?: Ja mam deníí svíceni v mlhovkach nakodované,napadlo mě tam dat ty H8 nebo ktery tam jsou v LED jak yb to vypadalo.. CO myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ano, pár lidí to má a viděl jsem to už i v reálu. Výsledek je strašný - rozptyl světla v parabolách vypadá divně a ani příliš intenzivně nesvítí. Namodralé světlo tak vypadá hodně blbě. K tomu všemu si tě bude všímat každý policajt, který by si svítících mlhovek na Ameriku jinak nevšiml (vlastní zkušenosti, sám jsem tuto funkci na OII měl a po cca. 60 tisících najetých kilometrech od nakódování mě kvůli tomu zastavili jen jednou a navíc jsem se z toho vylecal s tím, že jsem jen špatně vypl mlhovky, což bys s LEDkami říct nemohl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 OK tak na to kašlu. Ještě se zeptám jestli náhodou nevíte at nezakládám nove tema. jaké žárovky svítí běleji? Osram Cool blue nebo Phlipis Blue Vision? nevíte? H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Osram cool blue hyper - cca 5000kelvinu ale nejsou homologovany pro provoz na pozemni komunikaci ale ja je pouzivam a jsem zpokojen... nečekam že mi policajti polezou do svetel aby je zkontrolovali.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.