jannek Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Objevil jsem u Yetiho, r.v.2009, při rychlosti 45-60km z oblasti levého venkovního zrcátka lehké vzduchové pískání, je slyšitelné, když jedu sám, a v autě je ticho, je to dost otravné. Zkoušel jsem prohlédnout zrcátko, ale laik nic nenajde. Setkali jste se s tím někdo? Máte tip, co by to mohlo být? Nebo je to geniální venkovní tachometr, upozorňovač na max. rychlost v obci? Ještě by to mohlo pískat v 90 a 130, pokaždé jiným tónem Takhle mě to dělalo "rallye" zrcátko koupené v r.91 na vietnamské tržnici a namontované na Š125L, co mělo nezakryté tunýlky pro upevňovací šroubky. Zalepil jsem je tehdy plastelínou a byl klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Podívej se na těsnění mezi nohou zrcátka, tím plastovým trojůhelníkem a bočním sklem, tam to těsnění občas odstává, nebo to způsobují špatně těsnící klipy rámečku zrcátka, to je ten oválný rámeček kolem skla zrcadla, pak je mezi ním a lakovaným krytem vidět přesah nebo malá 1mm mezera a tam to může právě při rychlostech kolem 70ti km/h způsobovat popisované pískání, nemám to nafocené, ale snad to takhle stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.