Publikováno Prosinec 4, 201212 r Dobrý den neměl by někdo postup či dílenskou příručku na Yetiho jak demontovat budíky-panel přístroju??? Přestaly mi svítit ručičky a potřeboval bych je nechat opravit ale nechci něco polámat.Děkuji za každy poznatek či návod.
Prosinec 5, 201212 r Autor Mooooc děkuji dnes to vyzkouším Upraveno Prosinec 5, 201212 r od žralok Necituj předchozí příspěvek !
Prosinec 11, 201212 r Autor Opraveno!!!! Ručička otáčkoměru a pravá půlka tachometru svítí. Demontáž byla jednoduchá a cena opravy budíku 2000kč.
Říjen 11, 201410 r Prosim Ta, ako sa ti podarilo vybrat ten kryt (2 - v navode)? Snazim sa ho vycvaknut, ale nejde mi to ziadnym smerom, bojim sa, aby som ho niekde nezlomil alebo neco neulomil. Prestala mi svietit lava strana stupnice otackomera - asi po 1500 otacok mam tmu a chcel by som sa na to pozriet. Dik
Říjen 16, 201410 r Tak somto zvladol - opatrne ale silou to treba tahat k sebe. Zapadky su tam tri - na krajoch a jedna v strede. Ide to dost stuha.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.