mirca Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Dobrý den neměl by někdo postup či dílenskou příručku na Yetiho jak demontovat budíky-panel přístroju??? Přestaly mi svítit ručičky a potřeboval bych je nechat opravit ale nechci něco polámat.Děkuji za každy poznatek či návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 navod panel.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 5. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 (editace) Mooooc děkuji dnes to vyzkouším Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Opraveno!!!! Ručička otáčkoměru a pravá půlka tachometru svítí. Demontáž byla jednoduchá a cena opravy budíku 2000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Prosim Ta, ako sa ti podarilo vybrat ten kryt (2 - v navode)? Snazim sa ho vycvaknut, ale nejde mi to ziadnym smerom, bojim sa, aby som ho niekde nezlomil alebo neco neulomil. Prestala mi svietit lava strana stupnice otackomera - asi po 1500 otacok mam tmu a chcel by som sa na to pozriet. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Tak somto zvladol - opatrne ale silou to treba tahat k sebe. Zapadky su tam tri - na krajoch a jedna v strede. Ide to dost stuha. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.