Kolicek Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Yeti 1.2 pozoruji na volnobeh hodne znatelne blikani zarovek interieru testoval jsem i hlavni svetla proti zdi a problikavaji take jak je brzo tma tak jsem si toho vsimnul ... pozorujete nekdo stejny jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Taky to pozoruji. Hlavně při sešlápnutí brzdy. Asi je to bolest Škodovek, první fábie mě to dělala taky a bylo to daleko znatelnější. Teď už jsem zvyklí a neřeším to. Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 (editace) Nevim u auta teto tridy bych asi cekal vic mozna jsem moc narocny a mam byt rad ze sedim a vubec jedu Editováno: 12. Prosinec 2012, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 pokud je auto v záruce bych to reklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 (editace) Elektronika pocitace hlida napeti palubni site hodilo by to chybu kdyz by bylo napeti mimo toleranci blika to ale zadny chyby zadna reklamace = kdyz to dela vic aut coz se snazim zjisti bude tento jev normalni Editováno: 12. Prosinec 2012, autor: Kolicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmikki2003 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Dobrý den, chtěl bych se informovat, zdali jste nějak pokročil v identifikaci problému případně konkrétnímu odstranění "závady". Děkuji Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmikki2003 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Mám totožný vůz i motorizaci, výbava Experience r.v. 5/2010. Frekvence i intenzita poblikávání se nijak nemění v závislosti na počtu zapnutých zařízení nebo rozsvícení dalších světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmikki2003 Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Zdravím, tak kolísání intenzity osvětlení vyřešeno. Autobaterie po diagnostice na 25% kapacity. Po výměně za novou vše zatím funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.