Jura0008 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) Ahoj, doufam ze nezakladam zbytecne nove tema, ale prolezl jsem to tady a uplne presne jsem muj problem nenasel a pokud tady je tak pardon Jde o to, ze kdyz stojim na miste a otacim volantem na stridacku doleva doprava (staci na kazdou stranu par cm), ozyva se z palubovky cvakani. Mozna je na rizeni citit i vule, pri prejezdu nerovnosti se z toho stejného místa ozyva taky cvakani, ale uz jakoby neco rachotilo. Pri cca 160ti vibroval volant, ale to z niceho nic odeznelo. Taky se mi zda, ze se volant neotaci uplne pravidelne, jakoby to obcas trochu tuhlo, i pri jizde krokem po uplne hladkem betonu v hale. Kde muze byt prosím problem? Nerad bych rozbil hubu sobe nebo nekomu jinymu, tim, že neco zanedbam. Jedná se o Octavia I RS, rv. 2002, najeto 130tis (poctivych, na druhou stranu je mi jasny, ze kdyz to ma motor, nemusi to mit zbytek). Díky za odpověď. Jirka Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: Jura0008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Vidim, ze je tento prizpevek bez odezvy. Mam stejny problem, kdyz na miste tocim volantem (jak male decko rychle doleva a doprava - jen par cm) neco v tom praska a ozyva se to z podpalubovky. Pri vymene kola jsem narazil na praskle pero a myslel, ze vymenou bude problem odstranen. Vymenil jsem obe dve predni pruziny + ulozeni tlumicu a problem porad pretrvava. Nekdy to praskani ci bouchani jde slyset pri najeti na diry a nerovnosti, ale nejvic to dela, kdyz auto stoji na miste a tocise se volantem par centimetru nalevo a napravo. Nejaky rady, co to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 (editace) tak jsem zjistil, ze to dela leva tyc rizeni u ridice, respektive v miste, kde se obe tyce rizeni (i prava) spojuji s tyci od volantu (nevim, jak to nazvat odborne). EDIT: tak jsem prechvili hledal, kde to boucha, urcite je to mezi manzetou a skrini rizeni, prosim, pomuze jen vymena ridici tyce? co muze byt poskozene na puvodni ridici tyce do skrine rizeni? tam je nejaky klobou?ten kloub se srubuje do skrine rizeni? Editováno: 20. Duben 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
disperato Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Ahoj, mě při otáčení volantem v Octávi kombi 1.6/75kw taky začalo cvakat. Mám najeto 55tis. Dal jsem to cvakani jako video do prilohy, tak jestli byste si to nekdo mohl pustil a dokázal říct jestli to je v normě a co to případně dělá. Díky, Disperato IMG_2214.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) puste si rádio a máte klid začal bych čepama a pak axiálníma táhlama,pokud tam neni vůle tak bude v řízení to znamená vyměnit servo EDIT: a taky zkus vyměnit kapalinu,někdy i to dost pomůže,kord jestli máš trhání ve volantu Editováno: 13. Srpen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
disperato Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Diky moc, vyzkousim a mezitim to budu resit tim radiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.