Lukas1450 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) Chlapci neodmeria mi niekto dazdik original aky je velky v zlozenom stave ??? chcem si kupit dazdik do auta pretoze ho tam nemam a zas original dazdnik je troska drahy 70 eur takze radsej kupim nieco lacnejsie a priblizne totozne s originalom ...a este ako ma byt umiestneny dazdik v tej skrinke .. pretoze je tam vo dverach tusim nejaka klapka.... to je na odtok vody?? ked je dazdnik mokry??? tak sa tam vlozi ? a ten ulozny priestor pred tou klapkou je na suchy dazdnik? dik Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Neviem či ti ešte pomôže má 53cm a prepazky som nepozrel je tam tma a zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 70 eur? To je nějak moc, ne? V ofiko katalogu škodovky pro SR (pro SII) je cena 33,61 E. Ten je menší než byl do SI, takže se tam vejde v pohodě. Sám ho tam mám, protože pro SI jsem už nesehnal. Než nějakou náhradu, tak bych radši volil ten pro SII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Já jsem si koupil černý s dřevěnou rukojetí v barvě interiéru za 75kč od vietnamců a jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 dakujem za odmeranie .. ja som zistoval sumu podla ETKY a skoro ma porazilo... a uz som si kupil dazdnik za 1,40 eur a tiez z drevenou ruckou a vyzera ako original .... ale Dakujem chlapci za reakcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 dobře si udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2013 a este ma zaujima na co je ta priepazka vo dverach kde sa dava dazdnik... je to na odtok vody? ked je mokry dazdnik tak sa posunie uplne do zadu a ked vyschne vrati sa pred tu priepazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) Když sundáš tapec tak z vnitřní strany to má odtokovou hadičku. Editováno: 2. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 a to je pravda pokud ji tam jeste mas vid zraloci muzi tos tam zapomnel napsat cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Asi tak nějak. Když použiju deštník tak ho složím a normálně ho tam dám. Při dalším použití je suchý a v autě nic nesmrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.